Mennyit fussak, ha fogyni szeretnék?
Figyelt kérdés
Az étkezés része már megvan a dolognak, már csak a sporttal kéne valamit csinálni. Hogy hatékonyabb? napi kétszer fél óra, vagy egyszer háromnegyed-egy óra2016. jan. 16. 14:38
1/12 Cortez70 válasza:
Ahogy ráérsz, tökmindegy, mert kb ugyanannyi kalóriát égetsz el.
2/12 anonim válasza:
1x 45 perc hatásosabb.
Arra figyelj még, hogy érdemesebb alacspony pulzus tartományban többet futni, mint sprintelni 15 percet.
3/12 anonim válasza:
Cortez: akkor végül is óránként 3 perc futássas is ugyanott lenne fogyás ügyileg, hiszen ugyanannyi kalóriát éget el 16*3 perc alatt, mint 1x45 alatt igaz?
Tök logikus dolog a matematika, csak nem árt érteni is a dolgokhoz...
4/12 anonim válasza:
inkább egyszer egy hosszabb lassabb futás, napi futással hamr le fogsz fogyni, én anno két naponta mentem fél órát futni amikor fogyni akartam
5/12 anonim válasza:
bocs, te is ilyen gép előtt gyúrós, beszólogatós vagy? ne haragudj rád sem merek nézni, kiégne a szemem :D
6/12 Cortez70 válasza:
Nem gép előtt gyúrok gyokérgyerek. Nálad kb hatszor vagyok izmosabb és szálkásabb, szóval nem én vagyok aki nem ért hozzá. Nézd a toplistát és rájössz, hogy ki ért itt hozzá. ennyi.
7/12 anonim válasza:
A stílusod alapján nálam nem 6x erősebb vagy, hanem 6x fiatalabb, és 6x messzebb még az érettségitől is :D
8/12 anonim válasza:
corzez, miért nem vallod már be nyíltan, hogy a WOW karaktered a legizmosabb dolog, amit láttál valaha? Ilyen a suliban mindenki megveri gyereknek tűnsz, aki itt éli ki magát.
9/12 Cortez70 válasza:
10/12 anonim válasza:
tudtommal a zsírégetés fél óra mozgás után válik dominánsabbá, szóval inkább a háromnegyed-/ egy óra futást javasolnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!