Szeretnék hasból fogyni és izmosodni. Szerintetek jól csinálom? 16/f
Régebbi életmódóm:
Napi hétszer ettem főtételt ami mind zsíros, tésztás dolgokból álltak. E mellett még vagy 3 szendvicset megedtem. Este pedig még nassoltam is volt, hogy éjszaka egy egész tábla csokit megettem. Sőt naponta sütöttem esténként nagy adag szalmakrumplit. Az ivászatom pedig csak is kólából és mirindából állt. Ezt követte a fekvés és a tv-zés.
Mostani életmódóm(2015 december 20-tól:
07:00 felkelek gyömölcs turmixot iszok. Majd 20 perc futás. Ezután zabpelyhet eszek.
12:00 Ilyenkor salátát eszek amiben főtt tojás, brokkoli, jégsaláta, répa, főtt tojás és csirke mell van leöntve egy kicsi natúr joghurtal.
14:00 Egy órás intenzív zsírégető mozgás. Majd barna rízst eszek csirke mellel.
17:00 Megint salátát eszel csak csirke mell helyett szeletelt sonkát csíkozok bele.
20:00 20 perc zsírégető torna.
Egy nap pihenő, de a reggeli futást nem hagyom ki. Aztán másik nap zsírégető torna helyett súlyzok. Inni pedig csak is vozet iszok. Szerintetek valamit rosszúl csinálok vagy tudtok jobb edzés terveket? Milyen messze vagyok ettől az eredménytől: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!