Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez az edzés-terv...

Szerintetek ez az edzés-terv működhet?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 25. 16:14
 1/1 Krisz85 ***** válasza:

Az attól fugg honnét indulsz, én anno hasonló edzéstervvel készültem, fejlődtem is, aztán edzőm lett, terheléses vizsgálaton is részt vettem, mert egy évig bohóckodtam egy ilyen edzéstervvel, majd kiderült, hogy kétszer hatékonyabban is futhatok, szándékosan nem a kétszer gyorsabban, kétszer többet szót használtam!!

Ha rekreáció, az egészséged megőrzése a cél ezzel, vagy eljuss egy maratoni futásig és kezdő vagy, akkor hajrá, jó lesz! Egy év futás után menj el terheléses tesztre és ha már heti 4-5x futsz eredményorientáltan, (magadhoz képest akarsz időben jobb és jobb lenni), akkor keress edzőt, mert úgy azért hatékonyabb és nem csinálsz hülyeséget, pulzusmérőóra és felszerelés kötelező, táplákozásról ne is beszéljek!

2010. márc. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!