Tudom-e húzódzkodással az alkaromat is edzeni?
Koromhoz képest vékony a karom,jön a jó idő, ha akarom, ha nem, látszani fog. Tőlem fiatalabbaknak vastagabb, pedig nem edzenek egy dekát sem. E
Elkezdtem edzeni húzódzkodással. Észrevettem, hogy a vállaim és a mellizmom fejlődik szépen, de középtől lefelé, azaz az alkaromon kevés a változás.
Nem tudom, számít-e, hogy a rúdon milyen távolság van a tenyereim között, vagy próbálkozzak mással. Otthon végezhető gyakorlat érdekelne, konditerembe szégyelek bemenni.
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
32/F
Egykezes súlyzóval csak csuklóemeléseket csinálj, úgy hogy az alkarodat lefekteted egy padra, a csuklód meg a súlyzóval túlnyúlik a pad szélén. Ahogy ez az úriember:
Meg fordítva is, mint itt:
A teljes mozgástartományban mozogjon a csuklód, felfele gyorsan, lefele pedig lassan. Ha jól csinálod, fogod érezni az alkarodban.
Az alkar tipikusan olyan, hogy folyamatos fejlődéshez folyamatosan kell ismétlésszámot növelni (de bírni is lehet a gyors növelést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!