Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyha naponta csinálok...

Hogyha naponta csinálok 200felülés,100 fekvőt akkor kb mennyi idő mulval ehet észrevenni a változást?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
35%

milyen változásra számítasz??

hány éves vagy?

mert,ha 13 akkor oké,de ha 23 az gáz.

táplálkozástól lehet nőni,ha megedzed az izmaid,akkor azok tápanyagokat vesznek fel,ezért fontos a minőségi,és mennyiségi étkezés.

ha komoly eredményt akarsz,akkor ez nem lesz elég,mivel nem lehet az izmokat sokkolni az ilyen gyakorlatokkal.

2010. márc. 21. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Már megint egy "okos" konditerem beteg véleménye. 1., ha a génei be van az izom akkor nem kell neki feltétlenül kondi terem mert az jajj de hüüha attól, hogy még oda jár nem fog sokkal jobban fejlődni. 2., Mi a " komoly " eredmény istenem az már komoly szerintem neki hogyha valamit észre vesz magán. Nem kell egyből kox mániás f*sz nak lennie. 3., Nem csak ennyi műveletből áll egy otthoni edzés sok kondi termes ezeket ismeri pedig vagy 100 van de nem baj. Én is jártam kondi terembe és nem ott szedtem magamra a legtöbb izmot hanem otthon. Sok nagyon tudos kondi termes imádom őket http://www.youtube.com/watch?v=Ux8qrpA4c60 tessék nézd meg.
2010. márc. 21. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
19%

gratulálok a hozzászólásodhoz.

én kox közelébe se voltam soha,és más sportba szerintem 100x több kox van,mint a testépítésbe.

de jólvan,csináljatok felüléseket,nem mindenkinek kel jól kinézni

ja és egyetek szart

2010. márc. 21. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

megnéztem a videód, ZSÍRTALAN KIS IZOMMAL,TUDOD MÉRT?,MERT ALULTÁPLÁLT!

ÉS JÓ A GENETIKÁJA VALÓSZÍNŰ,NEKED VAJON JÓE?NEKEM MEG KELLSZAKADNOM H LÁTSZODJON VALAMI.

SZERINTED MI TESTÉPÍTŐK NEM ISMERJÜK A GYAKORLATOKAT?

VAGY POÉNBÓL JÁRUNK KONDIBA?

HA EL LEHETNE ÉRNI AZT OTTHON AMIT KONDIBA NEM JÁRNÉK LE ÉN SE,NEM VAGYOK HÜLYE

2010. márc. 21. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy nagy betűvel írtad ide attól még nem változtatsz a tényen, hogy szar a géned és havi 4500 ft ki kell b*nod a zsíros p*idára. Nekem ez is bőven megfelel és megnézem azt a konditermes sutyerákot akiben több szufla van kox nélkül mint bennem, bennünk. Csá b*ik
2010. márc. 21. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és most vagy jön ellenem vagy 1000 vélemény. Inkább ne írjátok azokat ide mert már fujom az egészet. Ha valaki olyan kemény akkor inkább valami versenybe legyen benne fekve nyomás vagy valami! mert nekem nem kell kondi terem, hogy ki nyomjak 140 kilót ellentétbe veletek. Igen ez ego de, ha ilyen olcsó az ego akkor inkább ez mint havi gyúró 6000 ft bérletre.
2010. márc. 21. 17:39
 7/9 anonim válasza:
Tény h az izom építés egyik fő ismérve a genetikában rejlik, tehát vannak akik kevés edzéssel is eltudják érni azt amiért a másik vérverejtékkel megszenved sőt olyan is van aki életében nem gyúrt semmit sőt nem is nagyon tornázott és még is kifejlett izomzata van, én mindenkinek azt ajánlom h ha tényleg szeretne vmit elérni akkor azért tegyen is ha nem porral akkor tegye meg normál étel bevitellel, konditerem nem árthat senkinek sem... tény h pénz de meg van ott minden amire szükséged van
2010. márc. 21. 19:09
 8/9 Daemia válasza:

Na, hogy valami hasznos válasz is szülessen a kérdésedre: ha minden nap csinálsz 100 fekvőtámaszt, az nem jó. Legalább egy nap pihenést be kell iktatnod, különben nem tudja magát kipihenni az izom.

Egy héten elég 3x edzeni, pl. hétfő-szerda-péntek.

Az izom nem akkor fejlődik, mikor edzel, hanem mikor pihen. Pl. alvás közben. Ezért fontos a megfelelő mennyiségű pihenés, alvás.

És persze az sem mindegy, mit eszel, mert hiába edzel és alszol rendesen, ha gagyi kaját eszel. A nyugati ember 3 mérgétől tartsd magad távol: cukor, liszt, tej.

Egyébként meg olvasd el ezt: [link]

2010. márc. 27. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
A katonaságon is csak fekvőket csinálnak, meg futnak mégis izmosak...
2011. júl. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!