Hogyha naponta csinálok 200felülés,100 fekvőt akkor kb mennyi idő mulval ehet észrevenni a változást?
milyen változásra számítasz??
hány éves vagy?
mert,ha 13 akkor oké,de ha 23 az gáz.
táplálkozástól lehet nőni,ha megedzed az izmaid,akkor azok tápanyagokat vesznek fel,ezért fontos a minőségi,és mennyiségi étkezés.
ha komoly eredményt akarsz,akkor ez nem lesz elég,mivel nem lehet az izmokat sokkolni az ilyen gyakorlatokkal.
gratulálok a hozzászólásodhoz.
én kox közelébe se voltam soha,és más sportba szerintem 100x több kox van,mint a testépítésbe.
de jólvan,csináljatok felüléseket,nem mindenkinek kel jól kinézni
ja és egyetek szart
megnéztem a videód, ZSÍRTALAN KIS IZOMMAL,TUDOD MÉRT?,MERT ALULTÁPLÁLT!
ÉS JÓ A GENETIKÁJA VALÓSZÍNŰ,NEKED VAJON JÓE?NEKEM MEG KELLSZAKADNOM H LÁTSZODJON VALAMI.
SZERINTED MI TESTÉPÍTŐK NEM ISMERJÜK A GYAKORLATOKAT?
VAGY POÉNBÓL JÁRUNK KONDIBA?
HA EL LEHETNE ÉRNI AZT OTTHON AMIT KONDIBA NEM JÁRNÉK LE ÉN SE,NEM VAGYOK HÜLYE
Na, hogy valami hasznos válasz is szülessen a kérdésedre: ha minden nap csinálsz 100 fekvőtámaszt, az nem jó. Legalább egy nap pihenést be kell iktatnod, különben nem tudja magát kipihenni az izom.
Egy héten elég 3x edzeni, pl. hétfő-szerda-péntek.
Az izom nem akkor fejlődik, mikor edzel, hanem mikor pihen. Pl. alvás közben. Ezért fontos a megfelelő mennyiségű pihenés, alvás.
És persze az sem mindegy, mit eszel, mert hiába edzel és alszol rendesen, ha gagyi kaját eszel. A nyugati ember 3 mérgétől tartsd magad távol: cukor, liszt, tej.
Egyébként meg olvasd el ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!