Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem használ a fenekemre...

Miért nem használ a fenekemre a guggolás?

Figyelt kérdés
Nekikezdtem párszor a 30 napos kihívásnak, és egymásután 2-3szor is megcsináltam, mivel eléggé elhanyagoltam a mozgást (nem vagyok elhízva, jó testalkatom van, csak szeretnék szebb feneket :)) ). Talán nem csinálom helyesen a guggolást?

2015. nov. 24. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rosszul csinálod és nem megfelelően táplálkozol.
2015. nov. 24. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a guggolás önmagában kevés. Ezen felül van genetika is a dologban. Akinek lapos a feneke, az is marad, ez van.
2015. nov. 24. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
1-esnek lehet igaza, nem egyszerű a szabályos guggolást kivitelezni.
2015. nov. 24. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

mivel az a program egy erő-állóképességi kihívás a magas ismétlésszámokkal ezért nem is lehet célja az hogy látható eredményt produkáljon.

a célja annyi,hogy ügyesen meg tudj csinálni x mennyiségű félguggolást saját testsúllyal.

vagyis nem a guggolás nem használ a fenekedre,hanem az,hogy nincsen ellenállás-terhelés-kihívás-az edzésedben.

2015. nov. 24. 22:02
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Ezek a squat challengek max állóképesség növelésre jók (meg arra, hogy mindenféle ok és haszon nélkül elfáraszt a lábad), mert súly nélküli edzések, amitől nem fog nőni a popód. A popód attól nő, ha nehéz cuccot emelgetsz jó sokszor, és eszel mellé jó sokat.

Javaslom, hogy vegyél magadhoz valami súlyt (mondjuk ne ilyen 2 kilós rózsaszín barbi-súlyt), azzal guggolj, mellé csinálj kitöréseket, felhúzásokat (súllyal), mehet nyugodtan a csípőemelés is (akár súllyal, vagy egy lábbal). Ha nincs súlyzó, akkor nehéz hátizsák, vagy egylábas guggolás.

Lényeg: súlyzó nélkül nincs terhelés, csak elfárad az izmod, az izmod pedig nem fog terhelés nélkül nőni.

2015. nov. 25. 17:36
 6/6 A kérdező kommentje:
meg van értve. köszi mindenkinek :)
2015. nov. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!