Úgy is van értelme a guggolásnak, ha a vádlimmal megtámaszkodom az "ágyban" hogy ne dőljek el?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. A combomat, fenekemet szeretném kicsit erősíteni, formázni. Egyelőre saját súllyal guggolok, majd kicsit később, amikor már beleszoktam, akkor majd súlyt is használok majd. De az a problémám, hogy amikor leguggolok, dőlnék hátra, elvesztem az egyensúlyomat. Ha csak addig guggolok le, amíg bírok egyensúlyozni, akkor nem megyek le elég mélyre. Azért csinálom az ágy mellett, mert kvázi leülök, csak megtartom magamat, tehát így tudom rendesen kivitelezni a gyakorlatot. De ha a vádlimmal nem érek az ágyhoz, akkor majdnem hanyatt esek. Így is ér valamit a guggolás?2015. nov. 8. 17:08
1/2 anonim válasza:
előre nyújtsd ki a karjaidat gyakorlat közben,úgy javul a súlypont.
vagy fogj valami súlyt a kezedben ebben a formában-
így is javul a súlypont.
2/2 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és használ, köszönöm! :)
2015. nov. 10. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!