Fegyencedzés kérdések? Mikor váltsak szintet? Lent
A könyv azt írja, hogy kezdjük az 1. lépéssel, én ezt meg is tettem, a könyv hátulján lévő Veterán edzésterv szerint haladok (haladok... hétfőn kezdtem). A könyvben leírtak alapján mindent 1 hónapig kell kb csinálni, és inkább nagyobb intenzitással, kisebb ismétlésszámmal. De ilyen kevés ismétlésből tényleg elég lesz 4 alkalom (vagy 5, hónaptól/erőnlétemtől függően), hogy aztán továbbléphessek és erősödjek is?
És ezeket milyen bontásban csináljam? Arra gondoltam, hogy kezdeném a "Kezdő" szinttel első héten, 2. héten a Közepessel, 3.-on nehézségtől függően közepes +2-3 ismétlésszám illetve haladó, ha könny(ebb)en megy, és 4. héten a haladót csinálnám, utána mennék tovább.
A hídhoz és a kézenállásból fekvőhöz azt írták, hogy el se kezdjem, amíg nem vagyok 5-6. szinten a többiből... a hidat azt lehet, hogy tényleg ki is hagyom, de a kézenállós fekvőt nem szeretném, gond, ha azt csinálom? Hidas napon pedig mit csináljak, amíg el nem kezdem? Szünet?
Köszi előre is!
mindet csináld a hidat is.
és csinálhatsz 5 sorozatokat.
ha megvan 5x15 akkor léphetsz szintet.
a fejenállás mellé csinálhatod a pike push up-ot is,ez nincs a könyvben.
hideg izomzatot nem nyújtunk,nyújtás az edzés végén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!