Fegyencezdéssel kapcsolatban merültek fel bennem kérdések. Segítség?
szájbarágósan le van írva, hogy a legelejéről kell kezdeni, és hogy miért.
nyugodtan csapj bele a közepébe, aztán ne csodálkozz hogy nem fognak a későbbi lépések menni
amúgy meg olvasd el mégegyszer a könyvet nyugodt körülmények között alaposan, és kb minden kérdésed meg lesz válaszolva
Nekem az a véleményem,hogy:
-nem kell az elejétől kezdened,én se ezt tettem és már 2 mesterlépés megvan,nemsoká a harmadik is.
-mivel van edzős előéleted,ezért az inak,izületek már nagyából jók,csak azért lassan haladj,mert a calisthenics más mint a kondi(én is kondiztam 3 évet mielőtt nekikezdtem)
-izmot szerintem is fogsz veszíteni egy keveset,(én 5cm-t buktam a mellemből,fél év múlva visszajött 3cm)mivel diétázol,meg a saját testsúlyos edzéshez nem izomméret,hanem inkább erő kell.(ezért nem kell lepontozni)
-ja a szériák én alapból 3 szériával kezdtem minden gyakorlatot,mert az 1,2 nagyon kevés,de van hogy 5 szériát is csinálok egy gyakorlatból.
-ha a veteránt akarod csinálni(6 nap edzés,1 nap pihi,de ez KÖTELEZŐ),akkor az alap gyakorlatokhoz tegyél kiegészítőt.Pl:
-húzódzkodás felső fogással vállsz. 5x/vagy min 3x
-húzódzkodás alsó fogással vállsz./szűken 5x/vagy min 3x
-törzsemelés fekve/hiperextenzió 3x/5x
ha akarsz még és van otthon súlyzód,akkor mehet még pl fűrészelés,döntöt törzsű evezés stb.
Remélem segítettem ha van még kérdésed,akkor írj privátba ha tudok segítek.
Kajálással kapcsolatban meg ajánlanám Montezt ha kell valami ő vágja az ilyen edzés mellé mit egyél stb kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!