Tömegnöveléssel kapcsolatban két kérdés?
Szeptembertől kezdeném újra az edzést, egyben a tömegnövelést is. Az étrendemen túl vagyok, most a kiegészítőket raktam össze, ezek a következők:
-tejsavóprotein (valószínűleg a Myprotein lesz)
- kreatin monohidrát
- dextróz edzés utánra
- C-vitamin, Mega Daily One, CA-MG
- Hot Blood
2 kérdésem van: mi az, amit esetleg még érdemes venni ezek mellé, vagy helyette?
Másik: sokat olvasgattam a zsírok beviteléről. Van itthon oliva, ill. lenmagolaj, valamint Omega3 kapszula is.
Nos, melyikből mennyit kell bevinni, és mikor, hogy fedezzem a napi szükségletet? (60kg vagyok különben)
Köszönöm előre is. :)
Jók a tápkiegek, ennyi elég is lesz. Halolajból annyi kell, hogy naponta meglegyen összesen minimum 300mg EPA + DHA zsírsav. Lenmagolajból napi kb 2 kanál elég lesz, a többi zsír meg jön húsból túróból , stb.
Neked kell 60 g zsír és ennek s fele vagy több mint a fele legyen telítetlen zsír, így számold.
Itt kiderül ki vagyok, keress rá erre a szövegre:
"Elbukott a DAA? Normál teszto koncentrációnál nincs igazolt tesztoszteron-emelő hatás!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!