Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnöveléssel kapcsolatban...

Tömegnöveléssel kapcsolatban két kérdés?

Figyelt kérdés

Szeptembertől kezdeném újra az edzést, egyben a tömegnövelést is. Az étrendemen túl vagyok, most a kiegészítőket raktam össze, ezek a következők:

-tejsavóprotein (valószínűleg a Myprotein lesz)

- kreatin monohidrát

- dextróz edzés utánra

- C-vitamin, Mega Daily One, CA-MG

- Hot Blood

2 kérdésem van: mi az, amit esetleg még érdemes venni ezek mellé, vagy helyette?

Másik: sokat olvasgattam a zsírok beviteléről. Van itthon oliva, ill. lenmagolaj, valamint Omega3 kapszula is.

Nos, melyikből mennyit kell bevinni, és mikor, hogy fedezzem a napi szükségletet? (60kg vagyok különben)

Köszönöm előre is. :)

2013. aug. 22. 18:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Csak nem a kedves Tihanyi András úrhoz van szerencsénk ?
2013. aug. 22. 22:55
 12/30 anonim ***** válasza:

"Tesztoszteron-fokozók

Tribulus és társai. Köztudott, hogy annál hatékonyabb az izomnövekedés, minél magasabb a szervezet tesztoszteron szintje. Óva intenék mindenkit attól, hogy drámai fejlődést reméljen ezektől, mert hatásuk lassú, és csak közvetve hatnak a hormontermelésre. Ettől függetlenül hosszú távon jó szolgálatot tehetnek."

- Ez tökre tetszett. Főleg hogy egyetlen komoly kutatás sem igazolta még a Tribulus teszto emelő hatását. :)

Hiteles anyag!

2013. aug. 22. 22:55
 13/30 anonim ***** válasza:
11-es de! Nyugodtan anyázhatsz ha ahhoz van kedved. Néha szoktak. XD
2013. aug. 22. 22:56
 14/30 anonim ***** válasza:
Nem anyázok,nem ismerlek,valamint azt sem tudhatom ,hogy valóban te vagy az.Sőt az utóbbit ki is zárnám mivel nem gondolom reálisnak ,hogy egy diplomás ember akinek könyve is ki lett adva ide jár és a mondat végére "XD"-t ír.Továbbra is tartom magam ahhoz ,hogy te egy szabadúszó okoskodó vagy.
2013. aug. 22. 22:59
 15/30 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerűen le tudod ellenőrizni: írsz egy kérdőjeles üzenetet bármilyen címről a honlapomon lévő címre. Megkérdem te vagy c+számsor.

A facebookon is fent vagyok. Szerintem nincs ebben semmi különös. Enni is szoktam és koncertekre is járok. :)

2013. aug. 22. 23:03
 16/30 anonim ***** válasza:
Lepontoztalak amiért okoskodózol és előítéletes vagy. ;)
2013. aug. 22. 23:04
 17/30 anonim ***** válasza:
[még nem jött semmi]
2013. aug. 22. 23:13
 18/30 anonim ***** válasza:
Bizonygathatod akárhogy ,hogy te vagy innentől kezdve teljesen mindegy mivel megmutattad mekkora szellemi erővel vagy megáldva.Amennyiben tényleg te írtad a könyvet örülök ,hogy nem olvastam még azt a hulladékot.Egy ilyen emberből mint te maximum a szar jöhetne ki nemhogy könyv.Jézusom és xd-zik.
2013. aug. 22. 23:25
 19/30 anonim ***** válasza:
Ez hazánkban a legjobb könyv a témában. A TF-en több szakon már kötelező irodalom, a dietetika tanszék is rendelt pár tucatot. Örülök, hogy ennyi érved van összesen. xD
2013. aug. 22. 23:54
 20/30 anonim ***** válasza:
Chucky, miért ne írhatna ide diplomás ember? Én pl élelmiszermérnök vagyok és fejlesztő egy gyógyszergyárban. Ettől még segíthetek a fiataloknak az edzésben, kajálásban.
2013. aug. 23. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!