Tömegnöveléssel kapcsolatban két kérdés?
Szeptembertől kezdeném újra az edzést, egyben a tömegnövelést is. Az étrendemen túl vagyok, most a kiegészítőket raktam össze, ezek a következők:
-tejsavóprotein (valószínűleg a Myprotein lesz)
- kreatin monohidrát
- dextróz edzés utánra
- C-vitamin, Mega Daily One, CA-MG
- Hot Blood
2 kérdésem van: mi az, amit esetleg még érdemes venni ezek mellé, vagy helyette?
Másik: sokat olvasgattam a zsírok beviteléről. Van itthon oliva, ill. lenmagolaj, valamint Omega3 kapszula is.
Nos, melyikből mennyit kell bevinni, és mikor, hogy fedezzem a napi szükségletet? (60kg vagyok különben)
Köszönöm előre is. :)
"Tesztoszteron-fokozók
Tribulus és társai. Köztudott, hogy annál hatékonyabb az izomnövekedés, minél magasabb a szervezet tesztoszteron szintje. Óva intenék mindenkit attól, hogy drámai fejlődést reméljen ezektől, mert hatásuk lassú, és csak közvetve hatnak a hormontermelésre. Ettől függetlenül hosszú távon jó szolgálatot tehetnek."
- Ez tökre tetszett. Főleg hogy egyetlen komoly kutatás sem igazolta még a Tribulus teszto emelő hatását. :)
Hiteles anyag!
Nagyon egyszerűen le tudod ellenőrizni: írsz egy kérdőjeles üzenetet bármilyen címről a honlapomon lévő címre. Megkérdem te vagy c+számsor.
A facebookon is fent vagyok. Szerintem nincs ebben semmi különös. Enni is szoktam és koncertekre is járok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!