Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miből áll egy átlagos vívás...

Miből áll egy átlagos vívás edzés?

Figyelt kérdés
Még sosem vívtam, de nagyon szeretném kipróbálni. Csak az érdekelne, hogy mit csinálunk egy átlagos vívás edzésen.

2015. szept. 11. 23:00
 1/2 anonim válasza:
Én nem olyan régen kezdtem , az első edzés fárasztó . Elsőnek bemelegítés nekem (kocogás, malomkörzés hasonlók mint tesi órán csak sokkal több) Aztán jön a nyújtás ami eléggé fáj , de megéri , aztán mivel én kezdő vagyok csináljuk még az alapállást , az előre hátra lépést , és a kitörést , vannak még reflexgyakorlatok , és hogy hogyan kell szúrni .Kb ilyen :)
2015. okt. 6. 21:18
 2/2 valaki200214 válasza:
Nálunk így megy: futás, magas térdemelés, sarokemelés, ugrókötelezés, jobb, majd bal lábon végigugrálni a páston, nyújtás, kitörés bemelegítés, lépések különböző tempókban és támadásokkal, beöltözünk szárazba, aztán párban gyakorlunk kicsit, aztán szabad vívás. Én még csak alig három hónapja vívok, de nagyon szeretem és jó a közösség is. Én az UTE-ban vívok. 13/L
2015. dec. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!