Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás után és közben jól...

Gyúrás után és közben jól láthatóak az izmaim, "jól nézek ki", viszont másnap ismét átlagos vagyok. Miért?

Figyelt kérdés

Étrendem rendben, edzés után és reggeli whey rendben. Mennyi időnek kell eltelnie kb hogy pihenő napokon is "jól" nézzek ki? 2-3 hónapja edzek nagyon odafigyelve az edzésekre, táplálékra, szóval mindenre. Azelőtt csak csinálgattam...

Hasamról a zsír nagy része eltünt, de a súlyom nem változott, viszont a vállam szélesebb. 195cm 94kg vagyok.

2013. máj. 28. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha a kaja jó, max 1 kg izom jöhet fel havonta. Edzés alatt az izmokba vér áramlik, úgymond bedurrannak, így nagyobbak. Szerintem ha minden oké, még 3 hónap és pihenőnap is jó lesz. Persze egy komoly fizikum évekbe telik.
2013. máj. 28. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Edzés alatt mindenki jobban néz ki, mivel be vannak durranva az izmok. Ez később is így lesz. Egy jó forma évek kérdése, senki nem pár hónap alatt lesz izmos!
2013. máj. 28. 12:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Időm az van, nem sietek sehová, csak irodában dolgozom sokat ülök, és azért gondoltam hogy edzek. Egy nagy egybe torony vagyok, de már így is megjegyezték itt hogy gyúrsz ? Jobban nézel ki. Akkor csak jó úton haladok? A célom hogy egy poló és farmarban, vagy rövid nadrágban is "jól" nézzek ki. Csak jót tesz az embernek ha megnézik a nők...
2013. máj. 28. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó úton haladsz, csak hidd el, hogy nem megy ez nagyon gyorsan. És elmondok még valamit: Bármekkora is leszel, nem leszel elégedett, mivel bedurranva, akkor is jobb leszel, mint pár órával később.:)
2013. máj. 28. 12:48
 5/11 A kérdező kommentje:
30 év fölött nem gáz ha így gondolkodom? Az egészséges étkezés is sokkal jobb, bár már melóban is megjegyezték hogy csak csirke, tojás, rizs, víz??? miért. Mi pizzát rendelünk, neked miért nem kell?
2013. máj. 28. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz. A célnak megfelelően kajálsz. Én néha megengedek egy pizzát, ezzel nem rontom el a formám. Mármint tömegeléskor. Szálkásításnál jobban odafigyelek.
2013. máj. 28. 12:59
 7/11 A kérdező kommentje:

De ezek minden nap azt esznek, meg pörkölt, töltött káposzta ilyenek. Ja és kóla meg szörp.

Lehet begolyóztam, de én azt látom a kaján hogy fehérje, szánhidrát, zöldség vitamin stb....

2013. máj. 28. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem te golyóztál be, akkor már inkább az aki a pizzát eszi minden nap. A csirke-rizs-zöldség miben egyoldalúbb, mint a párizsi+zsemle reggel este? Semmivel, de sokkal hasznosabb, egészségesebb.
2013. máj. 28. 13:20
 9/11 A kérdező kommentje:
egyébként natúr cs.mell, rántott cs.mell, csirkemell pörkölt tésztával, tojásrántotta, főtt tojás. Ilyesmiket szoktam összevariálni sok zöldséggel, rizzsel. TK kenyeres szendvics cs.mellel. Répa, dió, mogyoró nassolni.
2013. máj. 28. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:
(megkívántam a töltött káposztát)
2013. máj. 28. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!