Gyúrás után és közben jól láthatóak az izmaim, "jól nézek ki", viszont másnap ismét átlagos vagyok. Miért?
Figyelt kérdés
Étrendem rendben, edzés után és reggeli whey rendben. Mennyi időnek kell eltelnie kb hogy pihenő napokon is "jól" nézzek ki? 2-3 hónapja edzek nagyon odafigyelve az edzésekre, táplálékra, szóval mindenre. Azelőtt csak csinálgattam...
Hasamról a zsír nagy része eltünt, de a súlyom nem változott, viszont a vállam szélesebb. 195cm 94kg vagyok.
2013. máj. 28. 12:16
11/11 anonim válasza:
Én is így látom a kaját.Protein,szénhidrát,stb.Sokszor hülyének néznek hogy hogytudom megenni magába a túrót,főttojást,joghurttot,nem használók cukrokat stb.Még ajánlanám a kajád változatossabbétételéhez a májat és a túrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!