Hogy edzek, hogy3hét múlva letudjak nyomni 2 perc alatt 50 fekvőtámaszt? Jelenleg 34et tudok.
Figyelt kérdés
Jó úgy hogy minden nap este-reggel elindítom az időzítőt hogy számoljon vissza 2 percről,és +1 fekvőt megpróbálok belesűríteni?2010. márc. 9. 22:52
1/3 anonim válasza:
vagy szimplán minden nap megcsinálsz annyit, amennyit tudsz.. szerintem az nem erősít, hogyha 2 perc alatt próbálsz minél többet, de mindig csak 34 körül fogsz tudni teljesíteni.. az edzésnek viszont meg lesz a hatása
2/3 anonim válasza:
Azt szerintem vedd figyelembe, hogy nem mindenkinek regenerálódnak úgy az izmai, hogy ez napi szinten beleférjen. Kétnaponta lehet jobb lenne edzeni. valamint annak semmi értelme, hogy 2 perc alatt 50-et letudjál nyomni, jó eséllyel a minőség rovására megy, jóval nehezebb, ha lassan csinálod. Ilyen erőfeszítésre tudomásom szerint leginkább az igazi break-eseknek van szükségük, vagy akik valami ahhoz hasonlót csinálnak.
3/3 anonim válasza:
Szerintem kicsit későn kezdesz el edzeni a Zrínyi fizikai felvételijére... :D :D :D
Egyébként meg naponta lehetetlen ezt edzeni. Nekem Krav-maga edzés mellett pl nem fért bele, nem volt ilyen gyors az izomregenerálódásom. Kétnaponta csináld fokozatosan ahogy előttem is mondta valaki. Úgy több értelme van.
Ja és zrínyin az a rendes fekvő, ahol majdnem leér az állad és te előre nézel ;) (csak mert nekem is volt szerencsém ott lenni, ezért segítek, hogy mit számolj fekvőnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!