Sport fogyás nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék úgy sportolni (futás, úszás), hogy ne fogyjak. A mellemet leszámítva nagyon jó alakom van, de ennél már semmiképp se szeretnék vékonyabb lenni, sőt, néhány pluszkilót se utasítanék vissza. Emellett pedig szoktam felüléseket is végezni, hasizom miatt. Úgy tudom, ettől nem fogyhatok, vagy igen? Tehát a kérdésem újra: mozoghatok fogyás nélkül?2015. júl. 17. 09:22
1/9 anonim válasza:
Persze, csak kerülni kell a kalóriadeficitet!
2/9 A kérdező kommentje:
Az a bevitt kalóriák csökkentése?
2015. júl. 17. 11:49
3/9 anonim válasza:
Nem..a kalóriadeficit pont azt jelenti,hogy a szervezeted több kalóriát használ el,mint amennyit megeszel így következik a fogyás,tehát annyit egyél,hogy be legyél kalóriadeficitben.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :-) Ha van valakinek még ötlete, jöhet!
2015. júl. 17. 16:30
6/9 anonim válasza:
ez nem ötlet volt amit írt 82%,hanem a pontos receptje annak amit tenned kell ennek érdekében.
csinálhatod azt,hogy eleinte kiszámolod a hozzávetőleges kalória felhasználását az edzésednek és aznap annyi kalóriával többet eszel.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hogyan tudnám kiszámolni?
2015. júl. 19. 13:27
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
2015. júl. 21. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!