Akinek izmos lába van (lány) annak is lehet thigh gap-e? Mert szép formás izmos lábaim vannak, szeretem oldalról és a fenekem is szép feszes és kerek, de a combom elölről csúnyán összeér. Mit tudnék vele tenni?
Már a lányoknak sincs rés a lábuk között? :O
Hát hova fogjuk így bedugni? :D
Nekem nagyon tetszik a thigh gap :) És természetesen a szép, vékony láb. Lehet nem fog neked sem tetszeni és még sokaknak, de nekem ez túl izmos. Így nem tartom vékonyak, vastag. Nem az ízlésem, még valószínű akkor sem, ha elérnéd azt az úgynevezett thigh gapot
Egyébként elérheted egy kis edzéssel. Youtubeon találsz róla videót. És persze genetika függő is.
Alapvetően genetika- és csontozatfüggő, akinek szélesebb a csípője, annak lesz luk a két combja között, akinek meg keskenyebb, annak meg nem.
Az utóbbinak csak akkor lesz, ha kórosan lefogy, de az a "szép vékony" láb már ebben az esetben (plánr hogy a keskeny csípőjű nők alapból elég kis vékonykák) nem szép vékony, hanem gebe vézna, és ENNYIRE egyszerűen marhaság - és életveszélyes - lefogyni. Főleg nem egy hülye internetes mém miatt (mert amúgy annak indult).
Ja és még hozzátenném, hogy anorexre-izomtalan combúra fogyva a combra irányuló terhelést szinte kizárólag a combcsont fogja viselni, semmi ellenerő izomból, ami hamar vezethet töréshez - egy szarabb, idegeket is tönkretevő combtörésnek meg esetleg élethosszig tartó kerekesszék is lehet a vége.
Ne csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!