Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akinek izmos lába van (lány)...

Akinek izmos lába van (lány) annak is lehet thigh gap-e? Mert szép formás izmos lábaim vannak, szeretem oldalról és a fenekem is szép feszes és kerek, de a combom elölről csúnyán összeér. Mit tudnék vele tenni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 14. 11:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Már a lányoknak sincs rés a lábuk között? :O

Hát hova fogjuk így bedugni? :D

2015. febr. 14. 19:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Fantasztikusan nézel ki, tetőtől talpig. A képen mondjuk nem ér össze, de ne is foglalkozz vele, így tökéletes szerintem.
2015. febr. 15. 01:19
 13/20 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép vagy. Formás, nem vagy túl vékony sem pedig túlsúlyos.
2015. febr. 15. 08:42
 14/20 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nagyon tetszik a thigh gap :) És természetesen a szép, vékony láb. Lehet nem fog neked sem tetszeni és még sokaknak, de nekem ez túl izmos. Így nem tartom vékonyak, vastag. Nem az ízlésem, még valószínű akkor sem, ha elérnéd azt az úgynevezett thigh gapot

Egyébként elérheted egy kis edzéssel. Youtubeon találsz róla videót. És persze genetika függő is.

2015. febr. 19. 22:56
 15/20 Fingkirály ***** válasza:
74%

Alapvetően genetika- és csontozatfüggő, akinek szélesebb a csípője, annak lesz luk a két combja között, akinek meg keskenyebb, annak meg nem.

Az utóbbinak csak akkor lesz, ha kórosan lefogy, de az a "szép vékony" láb már ebben az esetben (plánr hogy a keskeny csípőjű nők alapból elég kis vékonykák) nem szép vékony, hanem gebe vézna, és ENNYIRE egyszerűen marhaság - és életveszélyes - lefogyni. Főleg nem egy hülye internetes mém miatt (mert amúgy annak indult).

2015. márc. 31. 10:44
 16/20 Fingkirály ***** válasza:
100%

Ja és még hozzátenném, hogy anorexre-izomtalan combúra fogyva a combra irányuló terhelést szinte kizárólag a combcsont fogja viselni, semmi ellenerő izomból, ami hamar vezethet töréshez - egy szarabb, idegeket is tönkretevő combtörésnek meg esetleg élethosszig tartó kerekesszék is lehet a vége.

Ne csináljátok.

2015. márc. 31. 10:50
 17/20 anonim ***** válasza:
a thigh gap mánia úgy hülyeség, ahogy van. ismerek kifejezetten vékony lányokat, akiknek összeér a combjuk, egyszerűen mert olyan a medencéjük/combjuk felépítése, és az is előfordul, hogy valakin van bőven fölösleg és mégis ott a thigh gap. a te lábaid nagyon szépek és az alakod úgy általában is rendben van, semmi szükség thigh gapre, ennyi más "látnivaló" mellett eleve fel sem tűnne senkinek.
2015. ápr. 12. 12:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Köszi a képeket, jól nézel ki rajta, imádom a lábaid! Felejtsd el a gyűlölködőket, úgy vagy jó, ahogy vagy!
2015. ápr. 12. 12:59
 19/20 anonim ***** válasza:
de amúgy van egy nagyon egyszerű és biztos recept, 3-4 éven belül szülj 3 gyereket, aztán szálkásíts le, garantálom bazinagy lyuk lesz a lábaid közt :)
2015. ápr. 12. 23:43
 20/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszel *-*
2016. szept. 7. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!