Nagyon gáz, ha egy lánynak össze ér a combja? Többit lent találjátok!
Figyelt kérdés
Nagyon gáznak számít?:S Nekem is összeér és, hogy tudnám valahogy "leadni", hogy ne érjen össze?Vagy kicsit csak?Milyen mozgás kell?Futással meg tudom csinálni, úgymond?Segítsetek!Köszönöm előre is:)2015. jan. 16. 22:07
1/6 anonim válasza:
Az nem opció, hogy egyáltalán nem gáz? Mert minden egészséges embernek összeér, csak az alultápláltaknak nem.
2/6 anonim válasza:
Ha nagyon zsíros vagy akkor szakszerű (nem éhezős) diéta és sport kell. De viszonylag vékony embernek is összeérhet, ez adottság, attól még nézhet jól ki egy lány és nem gáz.
3/6 anonim válasza:
Első ez nem igaz, nekem akkor is csak a tetején ért kicsit össze, mikor 73 kg voltam, most 65 vagyok és nem ér össze, ilyen a formája, nem vagyok alultáplált.
4/6 anonim válasza:
A LEGNAGYOBB KIB..SZOTT F..SZSAG amit a lanyok valaha kitalaltak az osszerő combokon valo problemazas.
5/6 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ha nem terpeszben állsz, akkor összeér.
Ez miért gond? Megd.gjuk az összeérő combú lányokat, nyugi :)
6/6 anonim válasza:
nem gáz, de ettől függetlenül az edzéstől csak jobb lesz, rosszabb nem tud lenni, ez direkt így van kitalálva. ezért nyomatom én is a guggolást, kitörést,, lábtolást, meg a többit ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!