Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha egy lánynak...

Nagyon gáz, ha egy lánynak össze ér a combja? Többit lent találjátok!

Figyelt kérdés
Nagyon gáznak számít?:S Nekem is összeér és, hogy tudnám valahogy "leadni", hogy ne érjen össze?Vagy kicsit csak?Milyen mozgás kell?Futással meg tudom csinálni, úgymond?Segítsetek!Köszönöm előre is:)

2015. jan. 16. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Az nem opció, hogy egyáltalán nem gáz? Mert minden egészséges embernek összeér, csak az alultápláltaknak nem.
2015. jan. 16. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zsíros vagy akkor szakszerű (nem éhezős) diéta és sport kell. De viszonylag vékony embernek is összeérhet, ez adottság, attól még nézhet jól ki egy lány és nem gáz.
2015. jan. 16. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Első ez nem igaz, nekem akkor is csak a tetején ért kicsit össze, mikor 73 kg voltam, most 65 vagyok és nem ér össze, ilyen a formája, nem vagyok alultáplált.
2015. jan. 16. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A LEGNAGYOBB KIB..SZOTT F..SZSAG amit a lanyok valaha kitalaltak az osszerő combokon valo problemazas.
2015. jan. 16. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Ha nem terpeszben állsz, akkor összeér.

Ez miért gond? Megd.gjuk az összeérő combú lányokat, nyugi :)

2015. jan. 16. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
nem gáz, de ettől függetlenül az edzéstől csak jobb lesz, rosszabb nem tud lenni, ez direkt így van kitalálva. ezért nyomatom én is a guggolást, kitörést,, lábtolást, meg a többit ... :)
2015. jan. 16. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!