Ti azt szexinek találjátok, hogyha egy lánynak/nönek hájas a hasa? (többi lent)
Hat ahogy leirtad az eleg undorito tud lenni. En is hasonlo alkatu lany vagyok...van hajam meg hasam...meg egy hajas hasam. Olyan 5-7 kilo felesleg van rajtam. De nem hordok ilyen ruhakat. Ugyelek ra hogy ne a dagadt szo jusson eszebe az embereknek mikor meglatnak hanem a dundi . A barataim szerint...bar en nem tudom mennyire igaz....nekem jol all es jo kisugarzasom van ami a hasam ellenere is vonza a jellemem az embereket. :)
Amit leirtal lattad valahol ,miert kerdezted?
Ha "kibuggyana hája", akkor nyilván ott már le kellett volna cserélnia fürdőruhát.
Amúgy egyéni ízlés kérdése, van akinek kifejezetten a kövérek jönnek be.
Hallottam már olyat, akinél csaka 200+ kiló játszott (az illető maga kifejezetten kicsi volt, talán 60-65 kiló).
Hy!
28F vagyok.
Nekem sok barátnőm volt már és elég vegyesen!Volt kimondott kövér barátnőm is,és igen is nagyon sexy volt!
Szóval a méret az mindegy,ott a vonalaknak kell a helyükön lennie szerintem meg az arányoknak!Nem egy ilyen nő van aki nagyobbacskán is jól néz ki! Nem tagadom őket nem rakom fel a falra dugni,de ettől függetlenül élvezet minden! :)
Vékonyakban pedig azt szeretem hogy a káma sutra összes pozícióját végig lehet zongorázni velük! :)
De az az igazság ha valakit szeretsz azzal a legjobb! Tök mindegy hogy hogy néz ki,hogy miért is tetszik!
Még valami:Én túl jó nőket nem is szeretem,kevesebbet tudnak nyújtani az ágyban,hiába szép a csomagolás ! :)
Juj. Nem. Biztosan van olyan fiú vagy lány, akinek tetszik, szerintem csúnya. Félreértések elkerülése végett: az én hasam sem teljesen lapos, de csak ha előregörnyedve ülök, akkor látszik. Ha állva is látszódna a kibuggyanó háj... Borzalmasan érezném magam.
Ha meg valaki direkt belepréseli magát a kisebb ruhába, és azt reméli, hogy ettől szexi lesz, az fura. Kicsit. Nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!