Elmondanátok a véleményeteket?
Szerintetek nem túlzás az, hogy Jen Selter feneke a legjobb a világon? Ne értsetek félre, nagyon formás neki, ha csak magát a feneket vesszük, biztosan rengeteg energiát fektet bele, hogy ilyen legyen neki, nem is fikázni akarom.
Szerintem vannak nála szexibb fenekek is. Nem tudok most képet linkelni, hogy példát mondjak, vajon melyik fenék jobb, de ha mondjuk felkínálnának 10 hátsót a jobbik kategóriából, akkor nem hiszem, hogy pont olyat szeretnék mint az övé.
Szerintem túl kidudorodik neki, nincs összhangban se a lábaival, se a felsőtestével, főleg nem a melleivel, mert azoknál fényévekkel nagyobb. Nekem olyan furcsán fest az egész teste mikor oldalról fotózza magát.
Még egyszer szeretném hangsúlyozni, nem azt a választ várom, hogy igenis jó feneke van, ne irigykedjek, csak arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek reális-e a feltevés, hogy az övénél nincs jobb az egész Földön.
17/L
Nekem férfiként sem tetszett sosem. Pont olyan mint férfiaknál mondjuk a 60-as kar. Lehet sok munka van benne, de marha aránytalan és már-már röhejesen mutat.
Szerintem az ami neki van inkább valag és nem fenék. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne akarnék egyszer mondjuk közelebbi kapcsolatba kerülni a valagával.
hülyeség :DD szerintem az enyém is jobb!:D
viccet félretéve
fel lett kapva a kis csaj, de ennyi
rengeteg lány van akinek.ugyan olyan vagy jobb mert nagyobb és az alakja is arányosabb csak éppen őket nem ajnározzák ennyire
uhh tényleg brutális :D hát pályázhatna a legjobbra :D
de nekem jobb van, bár fiú vagyok :D 22/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!