Szülés után mennyivel nyerem vissza a mostani alakom? ( 48 kg, lapos, feszes has) nem kockahasra gondolok itt csak a mostani normális állapotomra.
Hello,
Nem tudtam melyik kategóriàba tegyem a kérdést..talàn nem is ide kellett volna de mindegy. Azonban foglalkoztat a kérdés, hogy szülés utàn közvetlenül kb hàny hét mire az ember lefogy és visszanyeri régi alakjàt? Ill. Kb hany kg-t ajànlatos felszedni magunkra vàrandósàg alatt?
Szia! Te elég vékony vagy, szóval nem hiszem, hogy akár plusz 15 kiló problémát jelentene.
Én 88 kiló voltam, amikor terhes lettem és 99-cel mentem szülni. A következő hónapban már a kiinduló súlyomnál voltam és ez azóta sem változik, de nem bánom.
A hasam nem lett csíkos, nem nyúlt meg rajta a bőr. Pont olyan mint volt, leszámítva a császármetszés hegét. De az is szépen gyógyult.
Én nagyon paráztam, hogy mi lesz, ha még ennél is jobban meghízok, épp ezért (is) odafigyeltem arra, hogy mit eszem. Pl. fehér kenyérből, tésztaféléből csak feleannyit ettem és Nivea bőrfeszesítő olajjal kenegettem a pocakom és a cicim.
Szerintem ne aggódj azon, hogy mikor nyered vissza az alakod. Egyébként ugyanolyan már soha nem leszel. Nekem pl. a csípőm egész megasszonyosodott. :-) Hogy mennyi az ideális hízás, azt a védőnő/orvos úgyis elmondja, ha rákérdezel.
Boldog babavárást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!