Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kockás hasam 1...

Hogyan lehet kockás hasam 1 hét alatt? Csaj vagyok.

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta h ő orulne ha fél éves egyutlétunkre azt az ajándékot adnám ha kockás lenne a hasam van rá egy hetem lehetséges z ha igen akkor hogyan tudnám elérni?
2008. aug. 19. 22:10
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy 1 hét alatt nem lehet fejlődni semmit...
2010. okt. 3. 19:31
 22/24 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz:D
2010. okt. 4. 16:01
 23/24 Mousex válasza:
Őő hát szerintem fogj egy macskát , addig tömd hashajtóval még össze nem szarja magát a barátod fejét kend be jó vastagon vele , és addig rugd még ki nem köpi a fogait , ( Férfi vagyok) De ha egy pasi ilyet kér a nőjétől az forduljon fel , Tudom ajánlani A super fat burner zsírégető tablettát + diéta + rengeteg hasazás , de 1 hét alatt ez akkor is lehetetlen mivel a hasizmaidnak is kell egy kis regenelódás , így ha egész héten hasazol folyamatosan napi 800-1000 et még akkor se fogsz el érni semmit :) Sajnálom de ez lehetetlen . De sok sikert kívánok , ha nagyon kitartó vagy és kihagyod a kenyeret, meg mindent ami cukros , üdítők stb , és hasazol akkor talán 2-3 hónap alatt fogsz látni változást .
2010. nov. 29. 17:21
 24/24 anonim válasza:
Hogy csináltad 1 hét alatt? Írd le teljesen részletesen lécci,engem is érdekel!
2011. jún. 11. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!