Hogyan lehet kockás hasam 1 hét alatt? Csaj vagyok.
Figyelt kérdés
A barátom azt mondta h ő orulne ha fél éves egyutlétunkre azt az ajándékot adnám ha kockás lenne a hasam van rá egy hetem lehetséges z ha igen akkor hogyan tudnám elérni?2008. aug. 19. 22:10
1/24 anonim válasza:
Ha rájössz, feltétlenül írd meg nekem :)))
(1 hét alatt sehogy :((((()
2/24 A kérdező kommentje:
de már egy hete minden este felulésezek
2008. aug. 19. 22:16
3/24 A kérdező kommentje:
és már látszik is valami
2008. aug. 19. 22:17
4/24 anonim válasza:
Akkor hajrá!!! Gratulálok a kitartásodhoz, én megvettem itthonra a felülő padot, a futógépet, és itt porosodnak a sarokban :((( Virtuálisan küldhetnél egy kis energiát, úgy látom, neked van bőven :)))
5/24 A kérdező kommentje:
nekunk meg van itthon tornatermunk deh hát ahhoz nincs erom hogy ott tornázzak:D
2008. aug. 19. 22:24
7/24 anonim válasza:
hát festék kell hozzá meg ecset. és egy ember aki kockásra festi a hasadat.
8/24 anonim válasza:
Hát én biztos otthagynám, ha ilyet kérne tőlem!
9/24 anonim válasza:
Miért? még mindig jobb, mintha azt kérné tőle, hogy álljon ki az utcasarokra. Ezzel csak motiválja a lányt, hogy akarjon még csinosabb lenni. Szerintem.
10/24 anonim válasza:
mindenféleképpen diétázz ,mert ilyenkor ha csökken a súlyod jobban látszik az izmod is!sok fehérje stb. és naponta felülések-sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!