Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kockás hasam 1...

Hogyan lehet kockás hasam 1 hét alatt? Csaj vagyok.

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta h ő orulne ha fél éves egyutlétunkre azt az ajándékot adnám ha kockás lenne a hasam van rá egy hetem lehetséges z ha igen akkor hogyan tudnám elérni?
2008. aug. 19. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Hány felülést csinálsz naponta ?
2008. aug. 20. 10:08
 12/24 anonim válasza:
Ez nagyon gáz, ha a barátod ilyet kér tőled.. o.O lehet hogy van egy kis ferdehajlama a gyereknek? De télleg, hányat csinálsz naponta? Régen én is csináltam napi 100-at...
2008. aug. 20. 10:56
 13/24 anonim válasza:

Egy hét alatt sehogy nem éred el.

És én biztos elgondolkodnék ezen, hogy ha a pssim ilyet kérne tőlem nem engem ösztönöz, hanem saját magának akar jót. Ez van önzőek.

De ha szereted és meg teszed akkor baromi sok felülés, diéta sztem fontos azon a héten mert ahogy vesztesz a súlyodból jobban látszik az izomzatod. Ajánlanám az ízesítés nélküli gyógyteákat nagyon borzalmasak, de vízhajtóak.

2008. aug. 20. 12:49
 14/24 A kérdező kommentje:
ez nekem is jo lenne mert tetszik a kockás has ő neki kockás hasa van és még mindig tornázik:) majd megirom hogy sikerult -e
2008. aug. 20. 20:13
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Feküdj a földre, hajlítsd be a lábait úgy, hogy azok egy lábfejnyire legyenek a fenekedtől (így kizárhatók a csípőt hajlító izmok)! Nagyon fontos, hogy az egész talp maradjon a talajon!

Kezeid tedd keresztbe, és helyezd a tarkódra; fejed tartsd egyenesen!

Emelkedj fel annyira, hogy a hátad még a földön legyen! Majd döntsd vissza felsőtested annyira, hogy a fejed ne érintse a talajt, csak a lapockacsontjaid érintkezzenek a földdel! Az emelkedés előtt szívd be a levegőt, és mindig emelkedés közben fújd ki! Akkor szívd be a levegőt, amikor a felsőtesteddel ismét a talajhoz közelítesz!

Akkor legmegfelelőbb a hasizomerősítő gyakorlat, amikor érzed, hogy a hasizmok összehúzódnak, és megfeszülnek.

A felülés másik módszere, amikor a lábunkat egy székre helyezzük úgy, hogy az a térddel kilencven fokot képez.

Ez az úgynevezett hasprés eztjóval nagyobb számban végezve hatásosabb eredményt érsz el.

Mellesleg kockás has egy hét alatt? Nekem évekbe telt és még mindig nem látszik teljesen...mondd meg a barátodnak,h szívesen csinálod utána...

2008. aug. 20. 23:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérd meg a barátodat,h segítsen neked,különben is,ha ilyen nagy sportman (mint én =D ) tudhatná,h lányoknál nehezebb elérni az izmos felületek formálását,mint fiúknál.Sok sikert amúgy szerintem csak motiválni szeretne nem megbántani,ahogy olyan sokan írták...;)
2008. aug. 20. 23:07
 17/24 A kérdező kommentje:
nekem 1 éve volt kockás hasam ugy hogy nem tornáztam!!!!!!!!! most is látszanak már ha behuzom akkor tisztára látszik:)
2008. aug. 22. 05:52
 18/24 anonim válasza:
Egy év folyamatos eddzés után talán már lesz... Pár edzéstől ne várj csodát..
2008. aug. 22. 19:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyszerűen napi 6 millió felülés. sok sikert. :)
2008. aug. 26. 01:45
 20/24 A kérdező kommentje:
sikerult:) 1 év??? ez hulyeséf sikerul 1hét alatt igaz még lehet rajta dolgozni de már látszik és szép
2008. szept. 1. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!