Hogyan lehet kockás hasam 1 hét alatt? Csaj vagyok.
Egy hét alatt sehogy nem éred el.
És én biztos elgondolkodnék ezen, hogy ha a pssim ilyet kérne tőlem nem engem ösztönöz, hanem saját magának akar jót. Ez van önzőek.
De ha szereted és meg teszed akkor baromi sok felülés, diéta sztem fontos azon a héten mert ahogy vesztesz a súlyodból jobban látszik az izomzatod. Ajánlanám az ízesítés nélküli gyógyteákat nagyon borzalmasak, de vízhajtóak.
Feküdj a földre, hajlítsd be a lábait úgy, hogy azok egy lábfejnyire legyenek a fenekedtől (így kizárhatók a csípőt hajlító izmok)! Nagyon fontos, hogy az egész talp maradjon a talajon!
Kezeid tedd keresztbe, és helyezd a tarkódra; fejed tartsd egyenesen!
Emelkedj fel annyira, hogy a hátad még a földön legyen! Majd döntsd vissza felsőtested annyira, hogy a fejed ne érintse a talajt, csak a lapockacsontjaid érintkezzenek a földdel! Az emelkedés előtt szívd be a levegőt, és mindig emelkedés közben fújd ki! Akkor szívd be a levegőt, amikor a felsőtesteddel ismét a talajhoz közelítesz!
Akkor legmegfelelőbb a hasizomerősítő gyakorlat, amikor érzed, hogy a hasizmok összehúzódnak, és megfeszülnek.
A felülés másik módszere, amikor a lábunkat egy székre helyezzük úgy, hogy az a térddel kilencven fokot képez.
Ez az úgynevezett hasprés eztjóval nagyobb számban végezve hatásosabb eredményt érsz el.
Mellesleg kockás has egy hét alatt? Nekem évekbe telt és még mindig nem látszik teljesen...mondd meg a barátodnak,h szívesen csinálod utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!