Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Street workout edzésterv?

Street workout edzésterv?

Figyelt kérdés
segítenétek összeállítani egy edzéstervet nekem? soha nem csináltam ilyet, viszont régebben kondiztam, és van valamennyi erőnlétem. milyen edzéstervet ajánlanátok?

2014. szept. 22. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:

a legtöbb edzésterv semmire se jó, ha kondiztál és nem értesz az ismétlésekhez, terheléshez, az komolytalan volt.

a most divatos "swo" edzések általában kültéri "fegyencedzés", magasabb ismétlésszámúak saját testsúllyal pl 15-20 feletti, ezekből lehet összerakni különböző testrészekre.

előbb el kell döntened mit akarsz eléreni, ahhoz kell belőni az étkezést, edzést, pihenést.

jobban jársz ha sokat olvasol a témában külföldi tudmányos cikkeket, mert a fegynecedzős meg testépítős könyvek, magyar oldlak, fórumok inkább vallásháború, mint tudomány.

minden nap olvass el 1-2 cikket, kísérletezz, figyeld az eredményeket, és évek alatt lesz belőled valami.

2014. szept. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!