Street workout edzésterv?
Figyelt kérdés
segítenétek összeállítani egy edzéstervet nekem? soha nem csináltam ilyet, viszont régebben kondiztam, és van valamennyi erőnlétem. milyen edzéstervet ajánlanátok?2014. szept. 22. 19:57
1/1 anonim válasza:
a legtöbb edzésterv semmire se jó, ha kondiztál és nem értesz az ismétlésekhez, terheléshez, az komolytalan volt.
a most divatos "swo" edzések általában kültéri "fegyencedzés", magasabb ismétlésszámúak saját testsúllyal pl 15-20 feletti, ezekből lehet összerakni különböző testrészekre.
előbb el kell döntened mit akarsz eléreni, ahhoz kell belőni az étkezést, edzést, pihenést.
jobban jársz ha sokat olvasol a témában külföldi tudmányos cikkeket, mert a fegynecedzős meg testépítős könyvek, magyar oldlak, fórumok inkább vallásháború, mint tudomány.
minden nap olvass el 1-2 cikket, kísérletezz, figyeld az eredményeket, és évek alatt lesz belőled valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!