Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet a vállaimat megszél...

Hogy lehet a vállaimat megszélesíteni gyorsan otthon? Van rá fél évem kb. :D

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
otthon nem nagyon, szerintem járj el úszni
2010. jan. 19. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
és az úszáson kívül?
2010. jan. 19. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
bodybuilder.hu itt nézd meg a vállra 1kezes sulyzokkal otthon is lehet.
2010. jan. 19. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

A vállat leginkább az oldalsó vállizmok erősítése, növelése szélesíti. Talán a legjobb gyakorlat: Állj egyenesen, magad mellett tartott karokkal, kezedben egykezes kézisúlyzóval. Innen nyújtva emeld fel a karod oldalra, egy kicsivel vízszintes fölé, amilyen gyorsan csak tudod! Itt egy pillanatra tartsd meg, majd engedd vissza alaphelyzetbe, mondjuk fele olyan gyorsan, mint ahogy felemelted, majd ismételd a gyakorlatot! Nagy súlyokkal dolgozz, olyan nagyokkal, hogy egy sorozatban úgy 8-10 ismétlést tudj végezni, amíg el nem fárad az izom. Végezz 3 sorozatot, közöttük pihenj 3-5 percet!

Ezzel most eléggé kisarkítottam a dolgot, mert az nem edzésterv, ha egyetlen izomcsoportra gyúrsz, az igazi fejlődéshez komplettebb edzés kell, én most csak kiemeltem a talán legjobban vállat szélesítő gyakorlatot. Ha kérdésed van, írj kommentet nekem!

Amúgy mi ez a fél éves határidő? :)

2010. jan. 19. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
előzőhöz csak annyit, hogy vállra a legnehezebb gyúrni, tehát fél év alatt ne számíts nagy eredményre
2010. jan. 20. 09:41
 6/7 A kérdező kommentje:

háát fél év múlva lesz unokatesóm esküvője. A ruhám már megvan, de kicsit hülyén nézek ki benne a széles csípőm és a keskeny vállam miatt:D

szóval csak ezért

de köszi a kommenteket:)

2010. jan. 20. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A leggyorsabban úgy ha a kabátod alá berax egy vállfát.Télire megteszi.
2010. jan. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!