Hogy lehet a vállaimat megszélesíteni gyorsan otthon? Van rá fél évem kb. :D
A vállat leginkább az oldalsó vállizmok erősítése, növelése szélesíti. Talán a legjobb gyakorlat: Állj egyenesen, magad mellett tartott karokkal, kezedben egykezes kézisúlyzóval. Innen nyújtva emeld fel a karod oldalra, egy kicsivel vízszintes fölé, amilyen gyorsan csak tudod! Itt egy pillanatra tartsd meg, majd engedd vissza alaphelyzetbe, mondjuk fele olyan gyorsan, mint ahogy felemelted, majd ismételd a gyakorlatot! Nagy súlyokkal dolgozz, olyan nagyokkal, hogy egy sorozatban úgy 8-10 ismétlést tudj végezni, amíg el nem fárad az izom. Végezz 3 sorozatot, közöttük pihenj 3-5 percet!
Ezzel most eléggé kisarkítottam a dolgot, mert az nem edzésterv, ha egyetlen izomcsoportra gyúrsz, az igazi fejlődéshez komplettebb edzés kell, én most csak kiemeltem a talán legjobban vállat szélesítő gyakorlatot. Ha kérdésed van, írj kommentet nekem!
Amúgy mi ez a fél éves határidő? :)
háát fél év múlva lesz unokatesóm esküvője. A ruhám már megvan, de kicsit hülyén nézek ki benne a széles csípőm és a keskeny vállam miatt:D
szóval csak ezért
de köszi a kommenteket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!