A fegyencedzés az milyen? Mennyit lehet vele erősödni?
Hallottam már sokszor, hogy ha valaki fogyni vagy erősödni akar, akkor ez jó, mert otthon is lehet csinálni, és nem kell hozzá semmi. Ez tényleg így van? Megéri elkezdenem? Nem konkrétan fogyni szeretnék, csak erősebb, izmosabb lenni, mert borzalmasan béna vagyok tesiből. Szerintetek van értelme?
13/L
Nem is fogyni szeretnék, hanem erősebb lenni, hogy ne legyek béna tesiből.
De valaki leríná pontosan, hogy milyen is a fegyencedzés? Mert igazából semmit se tudok róla.. :D
6 alapgyakorlat van tíz lépésben leírva és rendszerezve a könyvben változatokkal együtt.
-Húzódzkodás:Széles hátizom + Bicepsz
-Lábemelés:Hasizom
-Guggolás:Comb
-Híd:Gerincmerevítő izmok
-Fekvőtámasz:Mellizom +tricepsz
-Fekvőtámasz kézenállásban:Vállöv
Én saját testsúllyal egy éve edzek +diétázok és 7kg-ot szedtem magamra. Mindenféle sportmúlt nélkül megtudom csinálni a könyben lévő magasabb szintű gyakorlatokat is már. Kezdd el az elején és eddz naponta ,étkezz normálisan.
Ha nagy erőkifejtésre vágysz olvasd el ,a Meztelen harcos c. könyvet is ,ahol izomfeszítési technikák vannak részletezve és a Fegyencedzés 2.-t
Mindegyiket megtalálod Pdf formátumban a neten.
Ha viszont nőni akarsz még ,talán várj vele egy két évet .
Az erősítés gátol a növekedésben ,ha viszont nem akarsz nőni akkor csak ajánlani tudom! Minden esetre a szabad súlyokat kerüld el ebben a korban.Beiratkozhatnál viszont valamilyen küzdősportra! Garantált lenne a fejlődés :)
Ha van kérdésed ,akkor írj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!