Melyik harcművészet vagy küzdősport jó önvédelemre?
Semmi gond, majd dumálunk! Bárcsak minden krav magás gyerkőc ilyen kultúrált lenne, mint te!
#USBORNE
Aha, szóval ne olvassam a vitátokat több oldalón át se én, se a kedves kérdező, ha nem érdekel minket. Csak én nem találom ebben a logikát?
Usbournenál meg már azzal adod alá a lovat, hogy leállsz vele beszélgetni. Első számú Troll törvény, hogy sose állj le Trollal beszélgetni. Ilyen egyszerű. Látszik már az írásaiból, hogy egy egyszerű Troll. Nem kell foglalkozni vele és majd lelép. Ilyen egyszerű.
Singham: Ma már nem akarok vitatkozni, meg semmi. Úgy is mindjárt jön át a barátnőm. Okés igazad van!
(De azért az csak nem akkora tragédia, hogy felvilágosítottam pár embert a civil és katonai krav magávál kapcsolatban, hogy a katonai van butítva stb. Mivel ez itt elég gyakori tévhit ahogy olvastam az oldalt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!