Vádli formálás! Hogyan? SEGÍTSÉÉÉG!
Figyelt kérdés
Olyan vaskos lábaim vannak lány létemre és úgy szégyenlem. Pedig jó alakom van de a vádlimtól teljesen kivagyok... Mit tehetnék, hogy esetleg kisebb legyen vagy valami formája? Lépcsőzéstől meg guggolástól csak még nagyobb lesz.. Tudom hogy ez a legnehezebben formázható végtag de én már megőrülök tőle, és rosszul esik ha valaki megjegyzi, hogy héé neked mekkora vádlid van!!!? :( SEGÍTSÉG!!!2010. jan. 6. 17:52
1/3 anonim válasza:
nem nagyobb lesz az, csak formásabb. izmosabb, és az szép, akár milyen a lábad. (jobb mintha lógna)
1. ugrókötelezés, két lábbal szökelve, majd futva. nehezitheted ha magasabbra húzod a térdeidet közben, nem kell túlerőltetni, csak kényelmesen, tarts kis szüneteket.
2.járkál lábujjhegyen pipiskedve legalább negyedórát.
3. feszíts meg a vádlidat, majd ernyeszd el. ezt bárhol csinálhatod, suliban, buszon.
ezenkivül ajánlok neked egy dvd-t nagyon jó és olcsó 990 ft, de megéri és látványos eredményt hoz. minden sparban kapható.
vip-body art-alakformáló edzésprogram, ebben van a lábformáló tréning. én nagyon szeretem.
2/3 anonim válasza:
Google-be írd be a szamárvádli kulcsszót, s olvashatod az edzésprogramokat!
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
a lépcsőzés fenékre jó, a guggolás combfeszítőre(elülső rész)..szóval azokra nem lesz szükséged:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!