Fenék formálás mennyi idő alatt látszik meg? Van eredménye?
Figyelt kérdés
Van, akinek meglátszik!2009. júl. 24. 21:57
2/5 anonim válasza:
Ez nem mindenkinél van így, de én olyan szerencsés vagyok, hogy rajtam minden elég hamar meglátszik. Pl. legutóbb 3 nap után látszott, hogy formásodott a fenekem, de ahhoz elég intenzív torna volt szükséges.
3/5 anonim válasza:
Mit tornázol hogy formásodjon a feneked ?
5/5 A kérdező kommentje:
Huuu jó régi kérdésem :) Szval Rubint Rékára edzettem(már nem)!! De olvastam egy testépítőnek a könyvét! -És a lényeg, hogy olyan hogy külön popsi formálás nincs...marhaság!!! Tehát mellette a derekedat is edzeni kell, hogy szép formás vékony legyen..így mutat jol az edzett popó is :))) -És "gyúrás" után fontos a fehérje bevitel, mivel ettől fog nőni az izom amit megedzünk!! Ezt általában folyadék formájában isszák(fehérjesavó) vagy lehet turó....tehát amibe sok fehérje van. Most ezt hosszu lenne leirni, mert sok mindenre oda kll figyelni. Googleba érdemes utánna keresni!!! De ne nőklapjába meg hasonlokba kereessük a cikkeket, hanem testépítők tanácsait fogadjuk meg :))))
2012. nov. 18. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!