Sorolnátok ilyen "edzéstervek"-et?
Figyelt kérdés
Vannak azok a cikkek, hogy "x" hét a tökéletes combért/seggért..stb.. Ilyeneket linkelnétek.. hiába keresek nem nagyon találok. Köszi:)2014. jún. 20. 10:38
2/16 A kérdező kommentje:
Régebben nagyon sok ilyen cikket olvastam. Tisztában vagyok vele, hogy nem pont annyi idő alatt fog meglátszódni, hanem sokkal később, de akkor is, kiindulásnak egész jónak tűnik.
2014. jún. 20. 11:03
3/16 tkodit válasza:
NEM! Kiindulásnak is baromság!
Normális súlyzós edzés kell, f..za étrenddel. Nem ilyen sokszáz ismétléses, nőklapjás bohóckodások.
4/16 anonim válasza:
Így van, komoly súlyzós edzéstől lesz jó a formád, nem üres súly nélküli végtelen guggolástól. A nem ad kellő terhelést.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok izmosodni. És amúgy is honnan szüljek súlyzót? Csak kicsit mozogni, hogy ne punnyadjak el a nyáron.
2014. jún. 20. 19:03
6/16 anonim válasza:
A forma akkor lesz jó, ha izmosodsz. Az izom adja meg a jó formát. Nem a zsírtól leszel formás, más meg nincs . Izom vagy zsír. Ezek vannak rajtad a csonton felül a bőr alatt. Remélem érthető.
7/16 A kérdező kommentje:
Tök édes hogy így kép meg minden nélkül megmondod hogy egy zsír kupac vagyok. Köszönöm szépen:c Szebb lett a napom..
2014. jún. 20. 19:14
8/16 anonim válasza:
Nem azt írtam, félreérted. Csak jó formát akarsz, de plusz izom nélkül és ez ami nem megy.
9/16 anonim válasza:
Hogy értsd mire gondolok. Ő is kemény súlyzós edzést végez és mégsem túl izmos:
10/16 A kérdező kommentje:
Egy nőnek több izom nem kell, csodás alakja van.
Nyitott vagyok a véleményedre. De súlyzózás számomra kizárva.
2014. jún. 20. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!