A madbarz.com-on lévő edzéstervek mitől olyan jók?
Nos. A sajáttestsúlyos edzés kimeríti a cukorraktarakat az izomban, főleg a köredzes odavág neki,tehát ha te jobbadan tömegelni akarsz akkor nem köredzest fogsz csinálni hanem, alacsony ismétlesszám nagy súly . De amúgy úgy emlékszem hogy a fegyencedzésben levan írva a továbblépés.
Szóval sok pihenés kell, és zaba dögivel. Javítsatok ki ha rosszul irtam valamit:D
Ha elolvastad volna akkor ezt a kérdést felsem tetted volna:D
De amúgy nem láttam ensem egykezes fekvőt vagy húzódzkodás benne.
De azt is csinálnak nyilván csak nincs ott az erő allokepeseg, pl a 20-30 ismétléses fekvő meg gyors erő allokepeseg vagy nemtudom. Reggel van még :D
Ott után , akartam írni
Attól függ milyen a gyakorlat pl egykezes fekvőtámasz max erő
Egylabas guggolas erő allokepeseg, ugrálás gyors erő-allokepeseg, és ők nagyrészt kitartásra eddzenek, de ha megnézel egy barbrothers-ös videót lesz benne minden féle erőgyakorlat, énis mindenfélét használok különböző nagyságú ismétlesszámmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!