Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futásról szeretnék kérdezni?

Futásról szeretnék kérdezni?

Figyelt kérdés
Futástól lehetne fogyni és szálkásodni ? Mert kérdeztem sok embert de azt mondták a futástól nem lehet ilyet elérni de szerintem nem értenek hozzá azért merészkedtem itt megkérdezni. Sajnos gyúrni nem tudok eljárni szóval az kivan lőve mert mesze is van a terem drága is nem engedhetem meg magamnak meg még időm sem lenne rá munka mellett.
2014. jún. 1. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
a rendszeres testmozgásnak alapnak kellene lennie, ha egészségesen akarsz élni, de a fogyás vagy hízás az a táplálkozás függvénye. ha most dagi vagy, az azért van, mert minden vackot megeszel, amikre nincs szüksége a szervezetednek, hiába futsz, ha az étrended nem rakod rendbe, dagi is maradsz... arról nem is beszélve, hogy túlsúllyal futás szétnyírja a térdízületet.
2014. jún. 1. 12:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát dagi éppenséggel nem vagyok ezt szeretném megelőzni mert azért kezd feljönni valamicske. Nem tudnál segíteni hogy mire figyeljek oda étkezésnél mit ne egyek és mikor és hogy mikor mennyit lehetne ? Mert halottam valami olyasmit is hogy este 6 után már nem ajánlatos. Válaszodat előre is köszönöm.
2014. jún. 1. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:

ha "fogyás" szálkásodás a cél, akkor ilyesmi étrend kellene

[link]

futás elkezdéséről, meg itt minden hasznos infót megtalálsz.

2014. jún. 1. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!