Hát 15 éves vagyok nem valami izmos. Hogy hogy tudnám úgymond "kigyurni magam"? Vagyis hát hasizom, bicepsz, tricepsz, csuklya, alkar, oldal izom. Vettem egy fekpadot is naponta 1-2 órát edzek de semmit nem használ.
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 00:03
1/4 anonim válasza:
egy újabb felsőtestes szép fiú:D olvasd el a sárga kapszulát akkor lesz valamennyi fogalmad a dolgokról. úgymond kigyurni magad sok sok év
2/4 tkodit válasza:
Étrend+normális edzés (láb is!!!)+ alapvető ismeretek. Ezeknek mind híján vagy, szóval én is javaslom a Sárga kapszula című könyv olvasgatását.
3/4 anonim válasza:
És még én is az olvasást javaslom, mert neked egy könyvet kellene ide írni, de szerencsére megtette más.
4/4 aikiboxer válasza:
Soha nem voltam testépítő, ezért csak egy tipp, hogy kezdd el saját testsúlyos edzéssel. A fentebb említett sárga kapszula c. könyvből tedd rendbe az étkezésedet, mert az a legfontosabb itt is. Utána meg vedd meg / töltsd le a Fegyencedzés című könyvet és kezdd el csinálgatni. Elindulni ezzel is el lehet, és az első fél év után ha még jobban akarsz izmosodni, akkor elkezdesz súlyzókkal is edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!