A fekvőtámasz és a húzódzkodás milyen izmokat dolgoztat meg?
Mezei fekvő: főleg tricepsz és mell, nagyon kicsi váll, de ebből rengeteg féle variációt lehet csinálni.
Húzó: bicepsz, hát (vállat lefele mozgató izom) és még a váll hátsó részét is dolgoztatja.
Szvsz nem elég önmagában egyik se arra, hogy rendes izomzatot építsünk. Nagyon jó gyakorlatok de fekvőt szerintem érdemes kiegészíteni pl. tolódzkodással, bicepsznek meg kell a súlyzó :D ha meg nincs vállizom hülyén fogsz kinézni.
Köszi a választ.
Tudom, hogy nem csak egy testrészre kell edzeni, de nem is mojdtam, hogy én így szoktam. Minden másnap fegyencedzek (tegnap kezdtem), mindegyik gyakorlatból csinálok sorozatokat. Tolódzkodni nem tudok, mert 1. Én nem testépítéssel foglalkozom, 2. Nincs tolódzkodóm, 3. Kojdiba se tudok járni, mert lány vagyok és ehhez túl fiatal (14), és mint írtam, ezzel nem foglalkozom. Nagy valószínűséggel írtam baromságokat, ezért bocsi.
Az erősödés és "hízás" a célom (mert rettentően sovány és gyenge vagyok).
Van itthon 2 egykezes súlyzóm, azzal szoktam kitöréseket csinálni, meg karerősítést, lehetőleg minél nagyobb súllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!