Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatot tudtok...

Milyen gyakorlatot tudtok fenékre? (Videó jó lenne)

Figyelt kérdés

Hogy szép kerek legyen?

Gondoltam guggolásra meg egyéb gyakorlatokra amiknek nem tudom a nevét,meg néztem youtubon is de nem nagyon találtam amihez nem kéne súly...

UI.: A narancsbőrök elmúlnak egy idő után?:/

Elégé fiatal vagyok igaz mostanában nem nagyon figyeltem oda (nem vagyok kövér,csak nincs már rajtam izom) 55 kg vagyok és a fenek is a combom is is narancsbőrös,ha sok vizet és sokat tornázom nem fog látszani igaz?

(a combom csak akkor olyan ha megfogom és megszorítom a bőrt,de ez nem vészes csak a fenekemen látszik...)

2014. ápr. 25. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Súlyzós guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás. Ezek a legjobbak. De ne csak fenékre (illetve lábra) eddz.

Gyakorlatokat találsz a bodybuilder oldalon, keress rá.

2014. ápr. 25. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Lábra is akarok,ez a két célom,hogy izmos láb (de annyira) és szép fenék,köszi a válaszod :)
2014. ápr. 25. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
szívesen, de pont azt írtam, hogy ne csak fenékre és lábra.:) Egész testre kell edzeni, akkor lesz jó forma.
2014. ápr. 25. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 25. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!