Mit tanácsoltok?
Szeretnék lefogyni, őszinte leszek 30 kg-ot. Szeretnék elkezdeni futni, de nem merek kimenni az utcára. Egyrészt félek a romáktól, hogy ok nélkül belém kötnek, másrészt félek hogy idiótának fognak nézni, hogy magukban azt fogják gondolni: "Ki ez a bolond, testnevelés felszerelésben az utcán?" vagy valami ilyesmi. Most nem arról van szó, hogy lusta vagyok, sőt pont ez dühít, hogy úgy csinálnék valamit, ugrálnék,futnék bármi csak mozogjak, de nem merek kimenni az utcára.. szép vagyok, mondhatom! A szobámban itt van a szobabicaj, az ugrálókötél, és az 1 kezes súlyzók is, de valamiért úgy érzem, hogy ha rendszeresen futnék, akkor félév után sokkal látványosabb eredményt érhetnék el, mint ha ez alatt a fél év alatt, ezeket használnám.. (szobabicaj, súlyzó, ugrálókötél).
16/F
azt már rendbe tettem tavaly, és azóta is tartom.
172cm 90 kg vagyok, ha érdekel valakit.
Ekkor túlsúllyal nem kell, sőt nem is szabad futnod. Végezz erőgyaloglást, vagyis tempósan, gyorsan gyalogolsz minden reggel egy órán keresztül. A fontos az, hogy a pulzusod olyan 130 körül legyen mindvégig, tehát azonos tempóban gyalogolj.
Így még idiótának sem fognak nézni. Hiszen csak annyit látnak, hogy valaki siet valahova.
A reggeli erőgyaloglások mellé, heti három délután menjen egy kis erősítő edzés. Keress rá a neten a fegyencedzés c. könyvre és az abban leírtak alapján kezdj el edzeni! Nem kell félni itt a legalapabbaktól indul a sztori!
Súlyzós gyakorlatokat is beiktathatsz mellé.
Az étrended sem lehet túl jó, ha tavaly óta elvileg rendben van. Hiszen önmagában már attól fogynod kellet volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!