Vállszéles fekvőtámasz gyakorlatokból hogyan tudnák többet csinálni?
most voltam felvételin a honvédség Altiszti Akadémiájára de a fekvőből viszonylag keveset tudtam megcsinálni
Vállszéles támasz, kinyomás után csontos alátámasztás
Milyen gyakorlatokat kéne csinálnom hogy fejlődjenek azok az izmaim amik ehhez szükségesek, ha tudtok küldjetek képeket a gyakorlatokról
fekvőtámasznál vállak elülős része,a tricepsz, meg a mell,illetve a hasfalak feszülnek,meg dolgoznak. szóval akár célszerű lenne ezeket is erősíteni külön külön, meg otthon ilyen sufnituning edzést csinálni, pl telerakott hátitáskával nyomod a fekvőt.
hetente azért 1-2nap pihit tarts hogy tudj regenerálódni,illetve mikor közeleg a felvételi ott is teljesen pihenten megérkezni és ott kiüríteni a glikogén raktárakat amik egyébként az izomból kiürülnek bármilyen izomterhelő edzés közben(ennek visszatöltését a szervezet kb 1hét alatt teszi meg) ezért is edzünk mondjuk a terembe egy héten egyszer egy izomcsoportot,legalább is én.de a fekvőre most szerintem próbáld ki amit én írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!