Bal mell alsó részére hogy lehet gyúrni?
Figyelt kérdés
A bal mellem alsó részére szeretnék gyúrni. Fekvőtámaszokat szabályosan nyomtam, de a jobb mellem izmosabb lett, ezért a balt is fel szeretném zákóztatni. Csak nem tudom hogy csináljam? ( konditermet légyszives ne ajánlatok)2014. márc. 28. 22:58
1/9 aculluca válasza:
szeretnék fagyit enni, de légy szíves ne ajánlatok cukrászdát,vagy fagyizót. (röhögjél nyugodtan mert nevetséges) pont az van hogy az otthon edzéstől nem fog tudni felzárkózni a gyengébben fejlődő mellizmod.
2/9 A kérdező kommentje:
Én nem nyafogok, hanem csinálni szeretném.
Nem vagyok olyan hogy legyen izmom, de nem akarok megdolgozni érte. Csak kérdeztem, attól még nem kell bunkónak lenni....
2014. márc. 29. 08:51
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy külön kellene edzened, nem is nagyon tudod. A test amúgyis törekszik a szimmetriára, ha edzel rendesen, felzárkózik a bal is a jobbhoz.
Széles fogású tolódzkodás előre dőlve jó az alsó részre.
5/9 A kérdező kommentje:
3#
Értem, végre valaki aki normális :)
Más edzéstervet nem tudsz + -ba ajánlani? :)
2014. márc. 29. 17:37
6/9 anonim válasza:
Nézd ezeket, ezek között vannak edzéstervek izomcsoportokra felosztva is, meg egész testes is.
7/9 A kérdező kommentje:
Mellre ugye az 1 oszlop 3. ??
2014. márc. 30. 00:18
8/9 anonim válasza:
Minden kép bal felső sarkában van írva hogy mire készült az edzésterv.
Ahova az van írva hogy chest, az kifejezetten mell edzésterv. De megtalálsz ott minden izomcsoportra edzéseket.
9/9 A kérdező kommentje:
Aha, értem. Köszönöm! :)
2014. márc. 30. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!