Hány éves korban tanulnak meg a gyerekek biciklizni?
Én másodikos koromban, 8 évesen áprilisban:D
Akkor kaptam az első, nagyobb biciklim, a többi előtte ilyn kicsi pótkerekes volt.2 napig tanultam, első nap él órán át, de nem rúddal meg seprűnyéllel, hanema nagybátyám hátul fogta a biciklim, én tekertem és mindig kérdeztem, hogy uyge fogsz, ő meg igen, persze aztán egyszer látom hogy ottvan nem messze előttem, kiderüt, hogy már negyed órája nem is fogtaxDÉn meg köröztem, köröztem:DEz pénteki nap volt, utána hétvégén már csaka megállás és elindulást kellett tanulnom:D
Öcsém 7-8 évesen tanult meg, teljesen egyedül a dimbes-dombos fákkal meg midnen virággal teli udvarunkon.Nemisértem, itt nemis lehet biciklizni.Ő meg egyedül megtanult:DOlyan ügyes volt.Sok esett bukott, de pár nap alatt megtanulta:)
Ismerősöm most 16 éves és csak pórkerekessel tud menni :S
nem megy neki egyszerűen
Unokaöcsém most lesz január 27.-én 3 éves, és októberbe láttam őt biciklizni egyedül.Hogy tanult meg nem tudom.:D
Én kb. 5 évesen már mentem.Nagybátyám meg apukám segített, egymástól kb 100 méterre álltak én meg közöttük kecajoztam , felborultam , sírtam , mentem tovább:D nekem így lett meg.Mára már motorozom, nagyon elszoktam ettől a jó mozgástól.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!