Napi 4.5-5 km futassal fogyni fogok?
Figyelt kérdés
Hetfo,Kedd,Szerda es Csutortok.Ezeken a napokon szoktam lefutni 4.5-5 km-t,penteken.pedig pihenek,ami a hazautazast jelenti a kollegiumbol.Elegge eros csontozatu vagyok,ezert elegge nagy a testsulyom. (79) Nagyon jol szokott esni a futas,egy hete csinalom.de mar most sokkal fittebb vagyok.Az igazi celom ezzel a fogyas,ami minimum 10 kg. Futogepen szoktam futni,gyors setaval kezdek kb 2-3 percig,aztan ezt a rendszert ismetelgetem 40 percen keresztul: 100 m gyors seta,150 m kocogas,200 m futas,150 m kocogas,100 m seta......... El fogom a futassal erni a celomat?Elore is koszonom a segitseget! :)2014. márc. 6. 20:01
1/4 anonim válasza:
A fogyás titka a diéta, ha ez nincs, akkor veszett fejsze.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ezt tudom.Mivell kollegista vagyok ezert nem tudok magamra fozni vagy megszabni,hogy mit keszitsenek el..A dietat ugy tudom vegbevinni,hogy egy nap csak ebedelni szoktam (erre is van csak idom).
2014. márc. 6. 20:09
3/4 anonim válasza:
A diéta NEM egyenlő azzal, hogy nem eszel. Több kárt okozol vele, mint amennyire hasznos.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor akkor a napi szokasos ebed mellett mit ehetnek meg ?
2014. márc. 6. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!