Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg a rizses csirkehús a...

Tényleg a rizses csirkehús a legjobb edzés után a fejlődés érdekében?

Figyelt kérdés
az ilyen turmixok, porok nem kellenek

2014. febr. 11. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz porozni akkor igen.
2014. febr. 11. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Erősítős edzés után fehérjebevitel szükséges (illetve erősítés után fokozottabb bevitele szükséges). csirkehúsban (pl. csirkemell) fehérje van, jót tesz. Elvileg ez könnyebben is emészthető. Én főtt tojást szoktam enni, az sem olyan rossz, lehet pörköltet is csinálni főtt tojással. Az a lényeg, hogy valami fehérjedús legyen.
2014. febr. 11. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:

a fehérje a lényeg, és ha szénhidrát alapú a diétád akkor a szénhidrát, ha zsír akkor a zsír...

amennyiben szénhidrát alapú ami a gyakoribb sajnos a mai világban, akkor sem csak rizs létezik, van zab, köles, hajdina, korpa, gríz, tk kenyér tészta stb...

fehérjeforrásnak sem csak csirke létezik, ha csak sovány húst akarsz fogyasztani, akkor is ott van pl a:

Nyúl, hal(kivéve hering, lazac), marha(főleg bélszín, lapocka, fehérpecsenye), pulyka, szarvas, vaddisznó, fácán, tengeri herkentyűk

de persze rengeteget kihagytam lehetne sorolni napestig, de a mi gasztro kultúránkban ezek a legelterjedtebbek.

csupán abból a 2 okból eszi mindenki a csirke rizs kombót, mert nincs pénzük, vagy mert nem tudnak főzni...

2014. febr. 11. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor a pulykasonkás sajtos szendvics is jó??
2014. febr. 12. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
nem mert a pujkának nincs sonkája, amit pulyka sonkának kapsz, az szemétbõl, börkébôl, és rákkeltõ adalékanyagokból áll.
2014. febr. 13. 06:55
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor milyen sonka a jó??
2014. febr. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!