Futásommal kapcsolatban várom a véleményeket a számadatok lenn, hány kcal-t égettem?
3,5 km futás - 20.37 (3m-es emelkedővel, fogalmam sincs, hogy mit jelent valami futó kalkulátor program írta az útvonalra)
3 perces pihenő
1,7 km futás - 10.41 (teljesen ki voltam az emelkedők nagy része itt volt.)
3 hete járok futni, mert a gyógytornászom ajánlotta, hogy izmosodjon a lábam mivel térd problémáim vannak/voltak és az orvosom a lelkemre kötötte, hogy IZOM KELL.83kg/183cm/17.
Hülye kérdésre hülye válasz, hát ez a térdnyomorék most futott több, mint 5 km-t!
FUTOTT!
Mindent lehet egy térdproblémásnak csinálnia, csak futni nem. Gondoltam, ha futni tudsz, akkor guggolni is.
Izom máshogy nem lesz, csak ha terhelés éri a combodat.
Akkor minek csinálod?:D
Elliptikus tréner akkor is, de ez ritka nagy marhaság, hogy a combizom majd kiváltja a térded szerepét. Olyan létezik, hogy valakinek gerincproblémája van, megedzi a hátát és a hátizmai tartják a testét, tehermentesítve a gerincét.
Ha mindenképp izmot akarsz a combodra, akkor erőgyakorlat, nem futás, mindkettő egyformán árt a térdnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!