Mennyi időnk van ledolgozni a bevitt tápanyagot?
Figyelt kérdés
Tehát mennyi az az idő amíg a szervezet véglek elraktározza zsír ként a tápanyagot.2014. febr. 1. 15:27
1/9 anonim válasza:
Nagyon, nagyon, nagyon nem így működik a szervezet... Sárga kapszulát olvasgasd.
3/9 A kérdező kommentje:
nem olvasom el. miért hogy műküdik? netán nem raktároz a szervezet zsírt? Vagy szerinted a mozgással nem fogsz zsírból (is) lefogyni?
2014. febr. 1. 17:10
4/9 anonim válasza:
Légy oly szíves, hogy beülsz az általános iskolába és meghallgatod a tanárnéni szavait biológia órán, ha már olvasni nem akarsz.
5/9 A kérdező kommentje:
Megvolt, sajnos a tanárnéni nem beszélt ilyesmiről... Ha beszélt volna sem biztos hogy elhinném amit mond, lévén hogy nem ez a szakmája. Ahogy a Sárga kapszula írójának sincs semmilyen orvosi végzettsége. Lehet a testépítést kvára vágja, de szerintem nem testépítő témájú kérdést tettem fel.
2014. febr. 1. 17:24
6/9 anonim válasza:
Miért is nem avval kapcsolatos a kérdés?
A kajáról és az emberi szervezetben végbemenő változásokról szól a sport. Az orvos az aztán nagy segítség, csak a bevétel kell mindnek és lökik rá a sablon szöveget.
7/9 A kérdező kommentje:
igen biztos így van
2014. febr. 1. 18:32
8/9 anonim válasza:
Mivel nekem sincs orvosi végzettségem, ezért akkor én sem adhatok megfelelő választ....
A történet amúgy egyszerű, de ha lusta vagy olvasni, akkor sz*rj a markodba.
9/9 A kérdező kommentje:
Van kedvem olvasni ha tudományos szakirodalmat hozol fel. de ha alátámasztod azzal, akkor neked is elhiszem. A hugysárga kapszula nekem nem minősül tudományosnak.
2014. febr. 2. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!