Hogyan lehetne ismét lapos hasam a legrövidebb időn belül? Mi lenne a leghatékonyabb ezesetben?
Dicséretre méltó hogy próbálsz kilábalni! Sok sikert!
Én azt mondanám, hogy napi extra 200 kcal mínusszal biztos hogy hamar visszamennél. De ez csak snaccolás, abból indulok ki, hogy az 1200kcal-t 1000-re akarod csökkenteni. Mint gondolom tudod, ezt nem csak úgy lehet megtenni, ha kevesebbet eszel, hanem ha többet mozogsz. Az esetedbe hogy 1000 kcal legyen az el-nem-égetett kcal mennyiség, 200 kcallal többet kell elégetned.) Viszont nem tudom, hogy érzel a 40 perc futás iránt.... bontsd föl két adagra ha nem megy egyszerre, semmiképp se erőltesd túl magadat mert az könnyen binge-hez vezet és a zsírégetéshez is ugyebár az a legjobb ha a pulzusszámod 170 alatt marad, amit nem feltétlenül tudsz megtartani 40 percig! Szóval, csak ügyesen :)
#2: Köszönöm a bíztatást, sokat jelent nekem.
A 40 perc számomra valóban túl sok lenne egyszerre, de bontással megoldható (2*20 perc). Erre már több alkalommal is gondoltam, viszont - a jól ismert - lustaság ennek jópárszor gátat szabott. Ezentúl nem hagyom magam, megmutatom ki az úr a háznál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!