Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a leghatékonyabb mozgás,...

Mi a leghatékonyabb mozgás, tornagyakorlat ami eltünteti a has és deréktájra rakódott felesleget?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Diétaösszerakás + betartás.

Amúgy semmiféle gyakorlat nincs hatással a zsírra.

2013. szept. 15. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szálkásító diéta és aerob edzés.

Nincs helyi zsírégetés, tehát helyi fogyasztó gyakorlatok sincsenek. Nem tudod irányítani s zsírleadás helyét. Genetikailag kódolt, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Ezt nem tudod befolyásolni semmilyen gyakorlattal. Tehát szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés és onnan is lemegy majd a zsír. A kocogás, vagy bicaj az pont jó lesz.

2013. szept. 15. 19:17
 3/6 orsolyi válasza:
A Hulahop karikázás nekem nagyon bejött derékra. Hihetetlen jó derekat csinál, ha az ember kitartó. (nekem meg kellett tanulnom) Én csak ezt tudom ajánlani :)
2013. szept. 18. 22:03
 4/6 anonim válasza:

Montezt annyival egeszitenem ki, hogy csinalj sulyzos edzest is, az sokkal jobban egeti a zsirt, mint a kardio (ami, mint a neve is mutatja, a sziv- es errendszert erositi meg, ami szinten fontos, de fogyashoz nem hatekony). Amit tudok ajanlani: kettlebell, vagy konditeremben egy hozzaerto szemelyi edzo felkeresese (aki szemelyre szabott edzestervet csinal neked, nem csak kivesz egyet a fiokbol)

Es megegyszer: helyi fogyas nincs.

2013. szept. 19. 10:48
 5/6 anonim válasza:
Nekem a futás jött be. Minden másnap 20 percet futok, akár reggel, akár este. Iszonyúan hatásos. A hasad el fog szépen lassan tűnni és a derekad is kirajzolódik. Persze emellett tartani kell az alacsony szénhidrát-bevitelt és sok víz.
2013. szept. 20. 13:26
 6/6 anonim válasza:
Helyi fogyás nincs.Diéta és sport.Kettlebell jó, beállítja az ideális formát.
2013. szept. 21. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!