Mi ez a Zumba őrület?
Kb. minden mozgás, edzés akkor a leghatásosabb ha mellette diétázol is. Zumba mellett is ha diétázol fogysz, még ha nem is sokat de érzi az ember,hogy fittebb, lazább, innen-onnan lement egy kicsi. Aki elmegy általában tisztában van vele,hogy nem ezzel fog leadni -30 kilót.
A zumba tánc és ezt élvezni kell.
Oktatótól is függ,hogy jó-e vagy sem. Van aki jobban rámegy a latin táncokra van aki inkább aerobikosabbra veszi a figurát. Én is jártam már több oktatóhoz is. Az egyik halál uncsi volt, a másik viszont annyira pörgős és jó,hogy minden nap várom mikor mehetek legközelebb :)
Nem töketlen és nem idétlen.
A zumba egy olyan tánc, amely csaknem az összes latin tánc alaplépését tartalmazza, szóval ha valaki zumbázik, százszor könnyebben elsajátíthatja mondjuk a salsát, de ugyanígy a merenguét és sorolhatnám.
És nem a fogyás a lényeg. A lényeg a testmozgás és a jókedv. Ha hiszed, ha nem, a tánc felvidít! Nem egyszer tapasztaltam jómagam is...
Szia! Én már három éve hetente kétszer járok zumbázni lovaglás melett. Szerintem
egyáltalán nem gagyi, ha megtanulod a mozgást akkor nagyon jókat lehet kihozni belőle.De mindenki válogassa meg, mit akar csinálni.És én egy óra alatt átlagosan 480(!) Kalóriát égetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!