Mi ez az őrület a lányoktól a focisták felé?
van egy csomó focista ismerősöm, és bár némelyik iszonyat ostoba, meg van közöttük néhány nagyképű barom is, általában véve sokkal normálisabbak a magyar átlagnál. imádok velük bulizni, nagyon jó társaság.
a csajoknak meg mindig is bejöttek a sportolók. sokáig bírják az ágyban :D A focisták meg azért meg is vannak fizetve rendesen, ez is bejön a csajoknak.
Mert a buta szőke pics@ egy szinten van agyilag az agyatlan paraszt focistával, így nem zavarja az egyiket a másik ostobasága.
Én nem vagyok egy atomtudós, de egy ilyen luvnyától úgy menekülnék el 2 perc után, mint ha leprás lenne.
Mindenki olyan partnert választ, ami tükrözi a saját színvonalát, ennyi...
Nálunk is ez van :) Minap voltam meccsen, ahol velem egykorú (15-16 éves) gyerekektől 18-19 ig játszodtak.
Nagyvárosból jöttek ki hozzánk játszani. Gondosan belőtt séró,izompoló,(izom nincs csak izompoló) jellemzi őket, de 90%-a még egy szabályos fekvőtámaszra sem volt képes.
Na igen. Persze csajok is nézték a meccset, ezek meg félmeztelenül melegítettek, nehogy melegük legyen.Kockás a hasuk, de csontsoványok, melegítés közben meg a Mercurial cipőjüket bámulják és vigyorognak :) utána meg jól kikaptak. Az ilyeneket csak a hülye p*csák szeretik, mert azt gondolják viszik majd valamire focival.(99%-uk 20 éves kora után labdába sem rúg), az értelmes lányok kicsit jobban megválogatják kivel mennek egyfelé :)
tahók mindenhol vannak.mondjuk a focisták közt többen, és g*cire el is vannak szállva maguktól,de ez engem nem zavar simán fellökdösöm meg legyúrom őket ha bulizom :)
Amúgy valóban a bénaságukhoz képest nagyon jól meg vannak fizetve,ha hoznának valamilyen szintet nem szólnék egy szót sem,de meg lehet nézni hol tart a magyar foci.a kézis lányainknak maguknak kell fizetni a repjegyet ha az olimpiára el szeretnének jutni,ezeknek meg megyei 2ben van 200Ks fizetésük,csak aztnem tudom honnan,mikor senki nem jár már meccsre.gondolom jó a támogatási rendszer a sportban.
Én is rühellem az ilyen kis girnyó focistákat! Az az igazság egyedül elverek pusztakézzel 10 ilyen lényt. A másik pedig a kosarasok, mindegyik NBA sztárnak képzeli magát!
Késes Krisz
A magyar focistákat nem is tekintem focistának.
Akik nagy bajnokságokban játszanak(spanyol, angol, német), na ők focisták. De kis részük magyar.
Én nem a külsejük miatt szeretem őket, hanem a mutatott teljesítmény miatt. 23/L (focibu.zi:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!