Vajon miért van hogy a brazil F1 versenyzők fehér bőrűek (Massa, Barrichello, Senna, Piquet, Fittipaldi), a focisták között pedig szép számmal van barna bőrű is?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 23:01
1/7 anonim válasza:
A barnább bőrűek általában a szegényebbek közül kerülnek ki. A szegények gyerekei pedig nem gokartozni járnak, egy focilabda olcsóbb...
2/7 anonim válasza:
Braziliaban nagyon sokféle ember él. Kulonbozo orszagokbol, kulonbozo idoszakokban bevandoroltak vagy behurcoltak oket. Massa valamelyik nagyszulei (nem tudom, hogy anyai, vagy apai agrol) olaszok, és o olasz allampolgar is, ezt olvastam. Barrichello neve sem cseng tul brazilosan/portugalosan. Hogy miért ok kerulnek be az F1-be, ld. elso valaszolo.
3/7 anonim válasza:
Az autóverseny nem az alsó osztály béli emberek sportja és az arisztokrácia ott is fehér vagy európai származású emberekből állhat.A sötétebb bőrűek a rabszolgák leszármazottai és az őseiknek nem volt lehetősége anyagilag fejlődni,mert ha jól tudom Brazíliában törölték el utoljára a rabszolgaságot alig 120 éve.Ez kb 4 generáció.Marad nekik a foci meg a harcművészet,ezek nem olyan megterhelő költségek,mint venni és fent tartani a 6 éves gyerek bivalyerős gokartját.
4/7 anonim válasza:
Bakker ucsó:)!Eddig azt hittem,hogy vidal sasson hajú szőke árja volt,de minimum egy jóindulatú ufó:D.
5/7 anonim válasza:
Azért Massa nem annyira fehér, mint Barichello.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!