Focisták/Kézisek?! Mit tanácsoltok? Mi ez?
Mit raktok a cipőtalpára, ha teremben játszotok? Én most vettem egy teremcipőt, de állandóan csúszkál! Mi lehet a baj?
Másik kérdés: Mi az a fehér ami a focista lábán van?(kép) A sportszár fölött? (nem arra gondolok, hogy körbetekerte szikszalaggal) Valami bokagumi féle? Vagy mi?!
Köszi!
Lehet, hogy butaságot írok (akkor bocsi), de szerintem ragassz leukoplastot a cipőd talpára!
A szalagavatóm egy sportcsarnok küzdőterén volt, és ott a csúszós talpú topánokkal is ezt csináltuk, és jó volt. Tudom, hogy a keringő nem ugyanaz, mint egy edzés, vagy egy meccs, de hátha...
Azt gondolom, hogy mire való, csak a neve mi? :D
Egyébként nem hiszem, hogy rossz cipő. A legújabb Nike teremcipő, 16 ezerért vettük. És elés sokszor megcsúszok benne.
Ez lehet azért, mert egyszer utcán is volt a lábamon? (kb. 200m-en, amíg besétáltam a kocsiból a teremig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!