Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Focisták/Kézisek?! Mit tanácso...

Focisták/Kézisek?! Mit tanácsoltok? Mi ez?

Figyelt kérdés

Mit raktok a cipőtalpára, ha teremben játszotok? Én most vettem egy teremcipőt, de állandóan csúszkál! Mi lehet a baj?

Másik kérdés: Mi az a fehér ami a focista lábán van?(kép) A sportszár fölött? (nem arra gondolok, hogy körbetekerte szikszalaggal) Valami bokagumi féle? Vagy mi?!

[link]

Köszi!

2009. nov. 26. 15:09
 1/8 A kérdező kommentje:
2009. nov. 26. 15:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Kattintsatok a linkre még egyszer az előugró ablakban,c sak akkor jöne be a kép :)
2009. nov. 26. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy butaságot írok (akkor bocsi), de szerintem ragassz leukoplastot a cipőd talpára!

A szalagavatóm egy sportcsarnok küzdőterén volt, és ott a csúszós talpú topánokkal is ezt csináltuk, és jó volt. Tudom, hogy a keringő nem ugyanaz, mint egy edzés, vagy egy meccs, de hátha...

2009. nov. 26. 15:41
 4/8 anonim válasza:
.A focista lábán az azért van hogy védje 1 kicsit és hogy ha russzul esik ne ficamodjon ki a bokája. azért csuszik mert rossz a cipö. nincs semi amit rá lehet veni.vagy csuszos a pálya
2009. nov. 26. 18:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, hogy mire való, csak a neve mi? :D

Egyébként nem hiszem, hogy rossz cipő. A legújabb Nike teremcipő, 16 ezerért vettük. És elés sokszor megcsúszok benne.

Ez lehet azért, mert egyszer utcán is volt a lábamon? (kb. 200m-en, amíg besétáltam a kocsiból a teremig)

2009. nov. 26. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
mi waxot szoktunk a cipőre tenni, ha csúszik a pálya
2009. nov. 27. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
sportszárrögzítő.
2010. jún. 29. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,itt a link: [link]
2010. jún. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!